/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Hóra Sándor és Hóra II. Sándor Emlékverseny az ügetőn-kezdés 12 órakor!

November első szombatján két remek ügetős szakember, Hóra Sándor és Hóra II. Sándor emlékére futnak az ügetők két futamban is.

A versenynap 12 órakor kezdődik!

A nap kezdetén, élete első startjára akár el is veszítheti nyeretlenségét a Tisma istálló svéd import kancája, Treue (Búrány Adrián). Fél órával később is favorit siker születhet Lolly Pop (Balogh Bernadett) révén, azonban erős ellenfélnek ígérkezik még új kézben, Eurydice (Gyolai Nikolett) valamint Västerbo No Edge (Hajnal Tibor) is, ha nem hibázik.

Teltházas mezőnnyel indul a Kincsem Park Kupa VI. futama, ahol nehéz rámutatni a nyerőre, hiszen többen is kiváló formában vannak, legyen itt szó akár Vakarcs RG-ről (Erdei Péter), Ann Bella M-ről (Bordács Lajos), Zénó Bokóról (Mészáros Patrik) vagy Cukrom-ról (Gyolai Nikolett). A következő futamban, utolsó futása alkalmával Vitya (Lakatos Árpád) épp, hogy lecsúszott a dobogóról, így itt egy győzelemmel vigasztalódhatna, azonban ha hozzák jó átlagukat Dezmin Lady (Kolozsi László) és Antónia Schwim (Weber Zsolt) is dobogóra érhetnek.

Az ötödik futam, már a tiszteletdíjas Hóra II. Sándor Emlékverseny lesz, ahol Creatine (Hajnal Tibor) megszerezheti zsinórba a harmadik elsőségét is, de figyelnie kell Balerina R. (Balogh Bernadett) és Carlos Fox (Nagy Ferenc II.) párosára egyaránt.

A 2022-es Hóra II. Sándor Emlékverseny győztese Zante Font volt Juhász Balázzsal

 

A hölgy hajtók számára megrendezett versenyben, a legutóbbi pechesen alakult versenyében futott remek formájával, itt már nyerő eséllyel indul Gigant Wings (Vezér Emese), azonban pihenője után Bombay nem talált legyőzőre, így mindenképpen erős ellenfélnek ígérkezik Komáromi Krisztina kezében. Villeneuve (Takács Eszter Cseperke am.) is ha jó napot fog ki, akár a dobogón végezhetne.

A versenynap második tiszteletdíjas futamában a nap nyerőjének is titulált, Daytona Spav (Veljko Mazsity) tovább menetelhet és megszerezheti idei hetedik sikerét is. Míg a nap záró futamában ismét jó esélyt képvisel a Négy Muskétás istálló lova, Velocity (Ifj. Kulik Ferenc), így a győzelem egyik várományosa lehet. Csakúgy, mint Cunami (Nagy Ferenc II.), ha hiba nélkül futna, valamint a verseny korelnöke Sziklaszirt (Komáromi Krisztima) és ha állja a távot, Dulcinea del Toboso (Tänczer Tamás am.) is.

 

A versenynap programja itt található.

SHARE THIS