/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Hes So Lucky Díj sprint eredmények

Múlt hét pénteken az eredetileg 10 futamosra tervezett versenynapon, melyet a tavalyi Európa Derby győztes Hes So Luckyról neveztünk el sajnos sem az időjárás, sem a technika nem volt kegyes hozzánk, a heves esőzés miatt csak a hat sprint futam került lefutásra, a 480 méteres futamokat legnagyobb sajnálatunkra el kellett halasztanunk a következő alkalomra.

Az első futamban S3 kategóriában állt starthoz hat agár, köztük két teljesen újonccal; Terezával és Aldebrannal, bár a futam többi tagja is fiatal pályakezdő, egyversenyes induló volt. A mezőny nagyjából együtt startolt el, majd az első kanyarban szakadt szét és vette át a vezetést Reggie Junior, akit innentől már nem lehetett megfogni, a legutóbbi harmadik helyezése után megnyerte élete első versenyét!
Befutási ideje: 17.50 (S2).
Befutási sorrend: Reggie Junior (4) – Blossom (3) – Aldebran (5)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Andrei Hendreának!

Az első S2-es futamban egy újonc indult, Mennydörgés, aki sajnálatos módon megfordult a startgépben, így érdemben nem tudott részt venni a versenyben. A többiek közül Füge bizonyult a legerősebbnek, aki már az első métereken átvette a vezetést a mezőny fölött, amit egészen a célig tartani is tudott, így néhány gyengébb helyezés után újra felállhatott a dobogó legfelső fokára.
Befutási ideje: 17.28 (S1)
Befutási sorrend: Füge (2) – Giselle (1) – Sheyla (6)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Dobos Mártonnak!

A második S2-es futamban vegyesen indultak tapasztalt és kevésbé tapasztalt agarak, első versenyes agár egyedül Nigro volt. A startot követően Veyron nagyon hamar az élre tört és fölényét egyre csak növelve három második helyezés után magabiztosan megnyerte a futamot.
Befutási ideje: 17.00 (S1).
Befutási sorrend: Veyron (2) – Mary (3) – Zserbó (5)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Szajka Kálmánnak!

S1/S2-ben a futam legfiatalabb agara, Juno bizonyult a leggyorsabbnak, hiszen egy magabiztos start-cél győzelemmel és a nap legjobb sprint idejével nyerte a futamát, elhozva ezzel pályafutása első aranyérmét.
Befutási ideje: 16.84 (S0)
Befutási sorrend: Juno (6) – Irokéz (5) – Cherokee (1)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, id. Berki Lászlónak!

S0/S1-es kategóriában is két futam indul az este folyamán, melyből az elsőben négy tapasztalt versenyző mellett két újonc is starthoz állt; Breeze és Sydney. Sydney Papa Adrian legújabb ír import agara, aki már most, az első versenyén bebizonyította újdonsült gazdájának és a közönségnek is, hogy jó választás volt mellette dönteni.
Befutási ideje: 16.97 (S1).
Befutási sorrend: Sydney (2) – Devon (4) – Aventador (5)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Papa Adriannak!

Az utolsó sprint futamban egy újabb sorozatnyerőt köszönthettünk, hiszen Gallardo nagyon magabiztos stílusban azonnal az élre tört és zsinórban harmadszor nyerte meg a futamát, amivel büszke tulajdonosát azon kevés tréner közé emelte, akiknek sikerült már elérniük ezt a maga nemében kiemelkedő eredményt.
Befutási ideje: 17.12 (S1)
Befutási sorrend: Gallardo (6) – Jarvis (4) – Legend (3)
Szívből gratulálunk tulajdonosának és trénerének, Szajka Kálmánnak!

Fotók: https://akutyafotos.hu/

SHARE THIS