/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Rózsa Péter “Rosenthal” Emlékverseny – kezdés 12:30-kor!

Rózsa Péter egykori lovaira emlékezve kapták a november 18-i ügető futamok az elnevezésüket, illetve a napi főversenyben, a Rózsa Péter “Rosenthal” Emlékversenyben a Rózsa család, Nagy Edina, Jónás Lajos valamint a Pimri istálló ajánlott fel tiszteletdíjat a győztes ló hajtójának.

A versenynap programja ide kattintva tekinthető meg.

A szombati, hazai ügető kínálatban hét futam szerepel, ahol élete első versenyében egy szép ezüstérmet szerzett legutóbb Eunike T Boko (Goran Zolnaji), amely forma alapján, kis szerencsével, itt már győzelemre válthatná. Közeli esélynek számít azonban még Morena LV (Kolozsi László) és Demi Moore (Kolozsi Sándor) is. A második futamban, ha ismétli utolsó futását, nem kell sokáig keresni a nyerőt, hiszen Domperidon (Márton Lajos) 1.17,3-as idejével kimagaslik a mezőnyből.

Fél órával később már az amatőrök lépnek pályára, ahol ha hiba nélkül futna Csikós (Takács Eszter Cseperke),  lenne benne olyan képesség, amivel megviccelhetné a társaságot. Count Basie AT (Tänczer Tamás) legutóbb hibázott, azonban azelőtti formáival remek esélyekkel áll starthoz ebben a futamban. Lingot AT (Fazekas Andrea) itt már könnyebb feladatot kapott, így dobogós helyezése sem lenne meglepetés, csakúgy, mint a jó helyesélyt képviselő Csodabogyónak (Kurucz Attila). Az Edina Rosa Hendikepben most trénerével indul Zara Mia (Nagy Ferenc II.), így ismét papíresélyt képvisel. Une Dame (Bordács Lajos) mostanság újra magára látszik találni, így eredményes futás várható tőle, és Cyrano RG-tól (Milan Kovacevic) is.

A nap ötödik futama, már fordulóstartos  Rózsa Péter “Rosenthal” Emlékverseny lesz, ahol a komoly mezőnyből érkező, igen jó formában lévő, Farya BD (Goran Zolnaji) képvisel favorit esélyt. Acélos Fiú (Fazekas Andrea) számára kedvez ez a táv, így  mindenképpen a dobogós helyek egyikére odaérhet, csakúgy, mint Zente (Horváth Zoltán), aki az elmúlt időszakokban rendre nehezebb feladatokat kapott, mint a mostani, így számítani kell a jó szereplésére.

A Dina Rosa Hendikep is izgalmas versenynek ígérkezik, hiszen sok esélyes révén, akár Breeze Up (Kolozsi László), akár Berna Queen M (Komáromi Krisztina), akár Reménység (Turbucz Sándor) vagy Always Winner (Dénes Ákos) is megnyerhetne ezt a fordulóstartos versenyt.

A nap záró futama az Indiana Rosa Hendikep lesz, ahol a kedvező beállításba került Ann Bella M (Márton Lajos) győzelme tűnik a legvalószínűbbnek. Azonban erős ellenfélnek ígérkezik még Celerina Boss (Fejszés Kitti), Guiness des Fanes (Ifj. Turbucz Sándor) valamint Vakarcs RG (Erdei Péter) is.

 

 

SHARE THIS