/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Az utolsó Liga futam a Ménesek Díja – kezdés 11 órakor

November utolsó szombatján fogják futni az utolsó Nemzeti Ügető Liga futamot, a Ménesek Díját. Az idei évben az Őszi Kísérleti Versenyben zsinórban harmadszor nyerő Bonaparte Boss, itt már “csak” duplázásra készül, hiszen 2022-ben is ő nyerte ezt az extra hosszú távú futamot. ,

A 2022-es Ménesek Díjának győztese Bonaparte Boss volt Veljko Mazsity-tyal

 

A belépés továbbra is díjtalan!

 

Az utolsó előtti kiemelt versenyen kívül, természetesen nyolc izgalmas futam fogja színesíteni a versenynapot. A Gergely Imre Emlékversenyben a legutóbb egy szép dobogós helyezéssel mutatkozó, Eccelenza (Fazekas Imre) gyűjtheti be régóta esedékes győzelmét. Fél órával később 12 fiatal ifjonc küzd a nyeretlenségének elveszítéséért, ahol talán a rendre jól szereplő, de új kézben induló Fatiqué de je t’aime (Balogh Roland) törheti meg a jeget. Azonban fiatal ügetők révén, bármi megtörténhet, így Fair Lady (Marko Slavic), Fermina Daza (Angyal Andor) valamint Fenegyerek (Juhász Balázs) elsősége sem lenne elképzelhetetlen.

A Laky Ferenc Emlékverseny Hendikepben a futam korelnöke, az örökös helyezett, Szilvás (Nagy Ferenc II.)  megszerezheti idei első sikerét. A következő fordulóstartos futamban, a nap nyerőjének is titulált Daytona Spav (Veljko Mazsity), ha most sem hibázik, tovább menetelhet és a szezonban nyolcadszor is elsőként haladhat át a célvonalon. A szintén fordulóstartos Török László Emlékversenyben a még talpon lévő, idősebb, nagy életnyereménnyel rendelkező klasszisok indulnak, ahol a kiemeltekben mindig közel végző, Reckless (Branko Skenderovic) vigasztalódhat majd egy győzelemmel.

A Laufer Imre Emlékverseny Hendikepben Ékszer K (Kolozsi László) autóstartos formáival nyerő esélyt képvisel, csakúgy, mint fél órával később a Dr. Papp Tibor Emlékversenyben a kora őszi galoppjait, két győzelemmel feledtető Premal MS (Marko Slavic). A nap záró versenyében kis mezőny jött össze, azonban a pontos időteljesítményeit hűen adó Zara Miában (Nagy Ferenc II.) talán lehet még egy győzelem, de erős ellenfélnek ígérkezik Adamo Fling (Csordás Emil) és a régen látott Big Ben Pax (Kolozsi Sándor) is.

 

A versenynap programja ide kattintva érhető el .

SHARE THIS