/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Ménesek Díjáról

Éjjeli HölgyFazekas Imre, hajtó: Korábban pataproblémái miatt hagyott ki sokat, de már teljesen rendben van. A hosszú távra kimondottan rákészültünk. Úgy hiszem elsősorba taktikai verseny lesz, szeretném, ha az első 3 között ott lennénk. Jó képességű ügető, akár még Derby-sansz is lehet a későbbiekben. Kimondottan érzékeny, hisztis és erőszakos ló – reggelente a munkákban. Versenyben ellenben könnyű hajtás, mert egy igazán jó fejű versenyző.

Dolomit BoyBalogh Bernadett, idomár: A másik trenírozottamnak, azaz Éjjeli Hölgynek adott 40 méter térelőny soknak tűnik, az viszont érdekes, és mellettünk szólhat, hogy Bonaparte Boss, rövidebb távon ugyan, de ugyanilyen beállításból éppen csakhogy megvert, vagyis bizakodunk. Jó formában van Dolomit Boy, 2 jó futás van benne. Kimondottan egy izgalmas versenyt várok. Azért Horváth Györgyöt választottam, mert vele már ment egyszer egy remek versenyt, szerintem jó lesz ez a párosítás.

Casino RoyalAngyal Andor, idomárhajtó: Papíron talán nem tűnik esélyesnek, az viszont mindenképpen mellette szól, hogy a táv nagyon megfelelő a számára, illetve az, hogy fordulóra mennek, külön növeli esélyét. A velünk egy távról forduló Bonaparte Boss-t és Catania R-t tartom a legnagyobb ellenfeleinknek. Jó kedvű, jó a formája is. Ami az idei esztendőt illeti, igazán az Ötévesek Nagydíjában futott versenyével lehetek leginkább elégedett. Bízom mostani futásában.

Catania RMitja Slavič, idomár: Előzetesen nézve nagyon nehéznek tűnik számunkra ez a verseny, talán egy kisebb dobogós helyezésben bízhatunk leginkább! „Cato” inkább autóstarttal szeret indulni, és könnyen lehet, hogy az indítást követően már sok minden eldől a futam sorsának tekintetében. Szerintem gyors verseny lesz, és leginkább az élről forduló Éjjeli Hölgyet és Dolomit Boyt tartom legveszélyesebb ellenfeleinknek. Reménykedem és bízom abban, hogy nem esik se addig, se akkor az eső, mert az ronthat a sanszunkon.

Bonaparte BossVeljko Mazsity, idomárhajtó: Nincs változás a ló felkészülésében, továbbra is az intervallumos tréningeket kapja címvédő lovunk. Hogy idén is nyerünk-e? Nem tudom, inkább azt mondom előzetesen, hogy mindenképpen a dobogós helyek egyikén szeretnénk végezni. Az azért mindenképpen Bonaparte Boss mellett szól, hogy az őszi-téli időszak számára a legjobb, ilyenkorra lendül igazán formába. Veszélyesek lehetnek az élről forduló ellenfeleink ugyanúgy, mint Catania R.

-kömi-

SHARE THIS