/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek / 0 comments

Kincsem Park Lovasait Támogató Alap

A Versenyszervező a következő szezonra létrehozza a szakmában dolgozó és rászoruló szakembereket segítő pénzügyi csomagot, a Kincsem Park Lovasait Támogató Alapot. E rendszer segítségével a Kincsem Park egyszeri, esetenként rendszeres anyagi támogatást kíván nyújtani azoknak a galoppos és ügetős szakembereinek, akik sérülés, vagy hosszantartó betegség miatt, nehéz helyzetbe kerültek vagy kerülnek, és hosszabb-rövidebb időre kiesnek a mindennapi munkából.

Az alap tőkéjének nagy részét a Kincsem Parkban versenyző lovasok és hajtók „adják össze” a Versenyintézőség által kiszabott pénzbüntetésekkel. Ez azt jelenti, hogy a Versenyszervező a versenybírságok jelentős részét célzottan visszajuttatja a szakmának, a leginkább rászoruló szakembereknek. A Kincsem Park ezzel az alappal folyatja és kiszélesíti a már évek óta bevált törekvéseit, hiszen az amatőr lovasok nemzetközi tagdíját és a lovasok világversenyre történő kiutazását is ezeknek a pénzeknek felhasználásával támogatja.

A Kincsem Park Lovasait Támogató Alap elsők között Mihálka Csaba alagi dolgozónkat, Pető Sándor egykori galopp idomárt és Potyók László korábbi zsokét kívánja támogatni.

A támogatásra pályázni az igazgatosag@kincsempark.hu email címen lehet 2024 januárjától.

Kincsem Park

 

SHARE THIS