/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Baka Hendikep és Orosházi-nap az ügetőn

Nyolc izgalmas futam várja az ügető szerelmeseit a Kincsem Parkban, ahova a belépés továbbra is ingyenes.

Az online felületeken a Kincsem Park élő közvetítésén, illetve a bet.lovi.hu oldalon lehet követni az eseményeket.

A versenynap programja ide kattintva érhető el.

A versenynapon fogják futni az ügetők az év leghosszabb versenyét, a 4200 méteres Baka Hendikeppet, amely a szezon utolsó kiemelt futama is egyben, valamint hagyományosan ezen a napon kerül megrendezésre az Orosházi versenynap is.

Az első tiszteletdíjas futamban papír esélyt képvisel Ann Bella M (Márton Lajos), azonban könnyen meglehet, hogy Szilvás (Komáromi Krisztina) duplázni fog, vagy akár Very Nice Photo (Vezér Emese) szorongathatja meg a favoritokat.

Fél órával később a még talpon lévő ifjoncok állnak starthoz, ahol a három legrutinosabb kétéves, Fárosz (Angyal Andor), Fenegyerek (Juhász Balázs) és First Lady KJ (Lakatos Csaba) döntheti el a helyezések sorsát.

Az Orosháza Város Nagydíja – Nagy László Emlékversenyben múlt heti hibáját egy szép győzelemmel feledtetheti Dolomit Boy (Fazekas Imre). Erős ellenfélnek ígérkezik még, az új istállóból egy győzelemmel jelentkező Csábító R. (Márton Lajos) és a mindig eredményes Carlos Fox (Nagy Ferenc II.) is.

A nap negyedik futamában tovább menetelhet Domperidon (Márton Lajos) és megszerezheti zsinórban a negyedik elsőségét is. Ezt követően a szaklap véleménye szerint újabb “Tisma istállós” befutóra van kilátás, hiszen Treue (Búrány Adrián) és Eunike T Boko (Goran Zolnaji) párosa képvisel remek esélyt.

Fél órával később ismét kis mezőny jött össze, azonban többen is dobogós esélyekkel állnak starthoz, mint például Credit Card (Szennovitz Adél), Berna Queen M (Nagy Ferenc II.), illetve Dezmin Lady (Kolozsi László).

14:30-kor indítják vélhetően az év utolsó kiemelt versenyét, a Baka Hendikeppet. Összesen öt helyről fordulnak a résztvevők, így izgalmas, sok esélyes versenyre van kilátás. Danubia Lux (Branko Skenderovic) remek formában van, de ehhez hasonló távon még sosem futott. A korelnök Philadelphia (Varga Sándor) képessége révén a frontban köthet ki, csakúgy, mint az egész évben hűen teljesítő Velence R. (Juhász Balázs). A 2018-as nyerő, Wonderchild (Goran Zolnaji) legutóbb kiváló időben ért haza, így itt is bármire képes lehet.

A nap záró versenyében, a Kárai Trans Díja Hendikepben ha nem hibázik, Csikósé (Márton Lajos) lehet a győzelem, azonban nem szabad alábecsülni a két Nagy Ferenc II. idomítást, Sziklaszirtet (Komáromi Krisztina) és Vanderlét (Nagy Ferenc II.) sem.

 

Fotó: Péter Réka Photography

SHARE THIS