/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári nyilatkozatok a Baka Hendikep előtt

Budai AttilaBronz Boy: Bírja a 4200 métert, és a végén mindig képes jönni Bronz Boy, akit kimondottan hosszú távú lónak ismertem meg. Frissen dolgozik, jókedvű. Az szinte biztosra vehető, hogy a helyes taktikának jelentős szerepe lesz ebben a futamban, amely egyértelműen más nekünk, hajtóknak is, mint a megszokottak. Igazi kihívás!

ifj. Döme ImreBezique Va Bene: 2020-ban sikerült vele megnyernem ezt a futamot. Hosszú, kihúzott munkák vannak benne, és megvallom, az utolsó két tréningben már szinte magától ment. Jó erőben várja a Bakát, amelyet nagyon szeretek. Kimondottan készülök rá én is, érezni kell ezt a versenyt. Nem szól lovam ellen az életkora, ellenben a sáros, vizes pálya igen. Remélem eláll az eső, mert az ront a sanszunkon. Ha nem lesz csapadék, vagy sáros pálya, akkor jó szereplésünket várom!

Juhász BalázsLingot AT: Hajtónője ismeri, és bár két lovam közül szerintem ő a kisebbik esély, a rutin azonban mellette szól. Élete 5. Baka Hendikepjére készül a 8 éves, és ne feledjük: 2 alkalommal is a 2. helyen tudott végezni!

Velence R.: A 100 méteres hátrányunkat nem tartom aggasztónak, ledolgozható. Sok hosszú távú verseny- és tréning van a lábaiban, úgy érzem, jó reménnyel szállunk harcba akár a győzelemért is. Bízom a lóban!

Reischl GáborPhiladelphia: Úgy tapasztalom, hogy top formában várja a versenyt lovam. Erős, kemény edzésekkel készülünk, de ez nekem eleve alapelvem. 14 éves kora ellenére egészséges. Erőteljes mind fizikailag, mind pedig mentálisan, azaz teljesen egyben van. Rendes ló, akivel – nagyon remélem – elől végzünk majd.

Goran ZolnajiZizitop: A szürke vett már részt ebben a versenyben, azaz nem talány, bírja-e majd?  Formája nem rossz, román hajtóját kimondottan én kértem fel erre a hajtásra, mert együtt szerepeltek már jól, egyebek közt éppen ebben a versenyben is. Reálisnak érzem, hogy pénzért menjen, ha nem lesz erős a tempó, az mindenképpen mellette szólhat.

Wonderchild: Utolsó, amúgy megnyert versenye után célzottan készültünk a Baka Hendikepre. Az esélyéről mindent elmond, hogy 5 évvel ezelőtt már nyertük meg ezt a versenyt, és most sincs rosszabb formában. Jó, de rövid a végspeedje, ellenben remek tempótartó. A helyesen megválasztott taktika perdöntő lesz, ennyire hosszúra egyetlen rágógumi is éppen csak, hogy kitart!

-Kömi-

SHARE THIS