/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Új-Mexikó Díj – kezdés 12 órakor

Szombaton igazi téli időjárás fogja várni az ügető szerelmeseit a Kincsem Parkban. Hét izgalmas futamot lehet élő közvetítésen keresztül nézni, illetve fogadni is lehet a helyszínen és a bet.lovi.hu online oldalon egyaránt.

A belépés továbbra is ingyenes!

A versenynap részletes programja ide kattintva érhető el.

Rögtön az első futamban az amatőröké lesz a főszerep, ahol hárman is csatázhatnak az elsőségért, hiszen Australian Gold (Pekker György), Cukrom (Gyolai Zoltán) illetve Zippy Boy (Fazekas Andrea) is remek formában van. Fél órával később az Ügyvivő Hendikepben újból trénere hajtja Boszit (Kolozsi László), így mindenképpen nyerő esélyt képvisel.

A nap harmadik futama már a napi főverseny, a hosszútávú Új-Mexikó Díj lesz. Favorit esélyt képvisel a legutóbbi versenyében akadályozott Devoted (Csordás Emil), azonban dobogós esélyben bizakodhat még a hűséges Acélos Fiú (Fazekas Andrea), illetve a hosszútávon is eredményes Bobby Fischer (Juhász Balázs) is.

A 2022-es Új-Mexikó Díj győztese Bobby Fischer volt Juhász Balázzsal

 

Az Utalványozó Díjban jó esélyt képvisel a Ménesek Díjában ezüstérmet szerző Éjjeli Hölgy (Fazekas Imre), aki itt tovább növelheti az elsőségeinek számát. Erős ellenfélnek ígérkezik azonban a legutóbb nagyot hajrázó In Love Danover (Juhász Balázs) és az utoljára szerencsétlen versenyt futó Carlos Fox (Nagy Ferenc II.) is.. Fél órával később a kihagyását követően egy győzelemmel térhet vissza Zadar M (Gyolai Zoltán am.).

A fordulóstartos Üzér Hendikepben tudása alapján és hiba nélkül, papír esélyt képvisel Zóna (Csordás Emil). Zsóka (Lakatos Csaba) kezd újra a régi önmaga lenni, küzdhet a helyezésekért, csakúgy, mint a legutóbb hosszútávra is győzni tudó Usain (Komáromi Krisztina).

A nap záró futamában a szép helyezéssel bemutatkozó, Kell Queen de Choc (Branko Skenderovic) második futására már a győzelmet is megszerezheti. Etalon N (Csordás Emil) kihagyás után érkezik, azonban korábbi formái alapján számítani lehet az eredményes szereplésre. Enterprise (Búrány Adrián) engedménye révén megszaladhat annyira, hogy ne érjék utol. Top of Climb (Fazekas Imre) többször is hibázott, nincs könnyű helyzetben, azonban ha rendesen körbe megy a fogadók egyik kedvence lehet.

SHARE THIS