/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Prix d’Amérique / 0 comments

Jushua Tree és Idao de Tillard az újabb győztesek

Szenteste napján újabb két kvalifikációs futamot futottak le Vincennesben, ahol hihetetlen csatát vívtak többen is az első helyért.

A Criterium Continental teljes mezőnyét “sétálta” le, a Jean-Michel Bazire által idomított és hajtott Jushua Tree (Bold Eagle – Ma Sissi James), aki új korosztályos pályarekordot produkált 2100 méteren 1.09.8-as időteljesítményével. A kiváló származású mén nem csak 108 000 eurót keresett ezzel a futásával, hanem jegyet is váltott a január 28-i legendás futamra. A dobogós helyezéseken Josh Power (Sebastien Ernault) és Just Love You (Alexandre Abrivard) osztoztak, míg Desidero d’Esi (Frank Ouvire) és Jack Tonic (Theo Duvaldestin) ért célba a negyedik és ötödik helyen.

 

1 órával később az ötévesek álltak starthoz a Prix Tenor de Baune-ban, ahol a Thierry Duvaldestin klasszisa, Idao de Tillard (Severino – America de Tillard) Clement Duvaldestin nyugodt és taktikus hajtásának köszönhetően 1.11,4-ben haladt át elsőként a célvonalon, megkeresve ezzel szintén 108 00 eurót. Maga mögé utasította ezzel az elmúlt időszakban roppant jól teljesítő Izoard Vedaquais (Benjamin Rochard) és Inmarosa-t (Leo Abrivard). Valamint némi meglepetésre két Svédországból érkező vendég szerezte meg a negyedik, illetve ötödik helyet, Great Skills (Björn Goop) és Glamorous Rain (Örjan Kihlström) személyében.

Idao de Tillard – Clement Duvaldestin (12)

 

Fotó: ScoopyDyga, APRH

SHARE THIS