/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Kiskarcsi Díj és Prix d’Amerique közvetítés a vasárnapi ügető napon- kezdés 12:45-kor!

A megszokottól eltérően, most vasárnap rendeznek ügető versenynapot a Kincsem Parkban, a világhírű Prix d’Amerique versenynap futamaival karöltve a fogadási kínálatban.

Hét magyar ügető futam és számos vincennes-i versenyre is lehet majd fogadásokat kötni bet.lovi.hu oldalon.

A magyar versenynap részletes programja az alábbi linkre kattintva érhető el és a belépés továbbra is díjtalan!

A Nyeretlenek Versenye lesz a versenynap első futama, ahol Angyal Andor, Goran Zolnaji és az előző versenynap legtöbb helyezést gyűjtő idomárja, Papp István idomítottjait tippeli helyezettnek a szaklap, ugyanis Dancing Lady (Dukai Tamás), Blanka BBM (Rózsa László), az új tréningbe került Endless Love (Angyal Andor) valamint Excellence (Goszonyi Judit am.) érhet fel a dobogóra.

13:15-kor már teltházas mezőny áll starthoz az 1900 méteres Kincsem Park Kupa I. futamában. Az erősebb mezőnyökből érkező Velocity-nek (Ifj. Turbucz Sándor) most könnyebb dolga van, így első esélyt képvisel rutinos hajtójával. Azonban Universal Boy (Gyolai Nikolett), Zoom Photo (Pekker György), Zippy Boy (Hegedűs Tamás) és Vezér (Dukai Tamás) formájára sem lehet panaszkodni, így ezen kvintett bármelyik tagja pontot szerezhet a futamsorozatban.

Fél órával később újabb Zolnaji és Kolozsi László idomított indul favoritként, hiszen Eunike T Boko (Goran Zolanji) és Édes K (Papp István) csatázhat a győzelem, idomárjuknak értékes pontokat szerezve.

A Nőcsábász Hendikep indulói 14:15-kor startolnak el, ahol a legutóbb remek időt produkáló Usain (Nagy Ferenc II.) és Berill Lady (Ifj. Turbucz Sándor) párosa indul favorit esélyekkel, azonban figyelniük kell az utoljára nagyot javuló Che Comandante-ra (Rózsa László), valamint idomárja kezében, Winner Boy-ra (Szennovitz Adél) is.

A Hitves Hendikepben jó képességű ügetők állnak starthoz, ahol a legutóbb majdnem “hazaért” Zente (Tänczer Tamás am.) itt egy győzelemmel vigasztalódhat tulajdonosa kezében. Guinnes des Fanes (Budai Attila) ebben a társaságban könnyebb feladatot kapott, így mindenképpen dobogóra várható, csakúgy, mint Diófás (Varga Sándor).

15:25-kor vezeti fel a startautó a napi főfutam hét indulóját az 1800 méteres startvonalhoz a Kiskarcsi Díjban. A megbízhatóság mintaképe, In Love Danover (Juhász Balázs) favoritként áll starthoz, hiszen kiváló formában is van, így vélhetőleg őt kell megvernie annak, aki nyerni szeretne. A tavaly hat győzelmet számláló, a hűségesség megtestesítője, Anybody (Csordás Emil) itt is dobogóra várható, sőt még a triplázása sem lenne elképzelhetetlen. Malvazija B Tomazic (Milan Tasic) szilveszterkor is érmet szerzett, így számítani kell a jó szereplésére ebben a versenyben is.

A magyar keretprogram záró versenye, a Kámea Hendikep lesz, amelyben többen is hasonló esélyt képviselnek. Vitya (Lakatos Árpád) jelenlegi hajtójával volt eddig a legeredményesebb, viszont Bellini Fling-nek (Farkas György) sem volt zavartalan versenye a szilveszteri “celeb futamban”, valamint folyamatosan javulgat Dulcinea del Toboso (Fejszés Kitti) is, így közülük szinte bárki nyerheti ezt a futamot.

Azonban ha vége a magyar futamoknak, nem szabad messze menni a Kincsem Park és a bet.lovi.hu felületektől, hiszen 16:20-kor startol el a legendás Prix d’Amerique mezőnye a párizsi Vincennesben. A fogadási kedvet még tovább növelheti az 1,2 milliárd forintos jackpot is!

SHARE THIS