/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Idomár és lovas vizsgák

Kedves Idomár és Lovas Sporttársak!

Véget ért a Kincsem Nemzeti Kft. és a Lóversenyzést Felügyelő Bizottság szervezésében megtartott továbbképzés. Az előadássorozatban tíz neves előadó dr. Albert Zsuzsanna, Bélley Márta, dr. Kutasi Orsolya, dr. Nyerges-Bohák Zsófia, dr. Rábai Viktória, Csapkovits Tamás, Hesp József, Rácz Imre, Smulovics Zoltán és dr. Tuska Pál vett részt, akik aktuális edzéselméleti, állatorvostudományi, versenytechnikai  és adminisztratív kérdésekben szóltak a mindig népes hallgatósághoz.

A továbbkézést lezáró a vizsga 2024. február 28. és március 8. között tetszőleges időpontban számítógépen teljesítendő. Vizsga előtt korlátlanul gyakorolhatják a feladatsorok megoldását is. Hasznos tipp: telefon helyett laptopon vagy asztali gépen dolgozzanak! Telefonon vagy táblagépen még elfektetve sem kényelmes a folyamat. Az alábbi honlapon nyílik a vizsgára lehetőség:

galoppoktatas.kincsempark.hu

Kérjük, ne feledjék! A sikeres vizsga előfeltétele a működési engedélyek kiadásának. A 15 kérdésből 60%-os eredményt kell elérni. Sok sikert kívánunk!

SHARE THIS