/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Új agarak 2024-ben IV. rész – Labancz Zsuzsanna

Labancz Zsuzsanna és férje Molnár Gábor, a Weekend Offender Racing Greyhound Kennel alapítói 2021 óta óta járnak a Kincsem Parkba. Az első évben két agárral indultak el, tavaly azonban már nyolc aktív versenyagárral készültek versenyről versenyre.

“Idén nyolc agárral készülünk a szezonra. A tavalyi év indulói közül Logan már kanapén tölti a csodás mindennapokat, Jean Grey pedig új trénerrel próbálja ki magát Isaszegen. Új agarunk idén Kék, becsületes nevén Petz’s Silver Stars C-BlueStar, aki tavaly év végén költözött hozzánk Petz Laciéktól. Az újoncunk mellett lesz egy nagy visszatérőnk is, az első almunk legszebb anyukája, Zivatar újra megkezdi a felkészülést! Izgalmakkal és örömmel telve várom őt ismét a pályán!

Az idei évi céljaink meghatározásánál azt hiszem, hogy merek nagyot álmodni. Szeretnék tíz takarót bezsebelni a szezon végére, amiből egyet mindenképpen AA0 kategóriából hoznék haza!

Tavaly megszületett az első almunk, amiből négy picurka velünk maradt a kennelünkben, nem titkoltan későbbi versenyzési szándékkal. Augusztusi születésűek, így idén év végén szépen lassan elkezdjük majd megismertetni velük a pályát. Ösztönerős, jó attitűddel megáldott fantasztikus kis agarak, nagy reményt fűzök hozzájuk!”

Köszönöm szépen, és nagyon sok sikert kívánok Nektek az idei szezonra!

 

SHARE THIS