/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Sámson Díj – kezdés 13 órakor!

Újra szombat, ami újabb remek ügető napot jelent a Kincsem Parkban. Nyolc izgalmas futam van programon, amelyekre a bet.lovi.hu felületen lehet fogadásokat kötni, valamint az élő közvetítést nézni a kincsempark.hu live stream-je mellett.

A belépés továbbra is ingyenes!

A részletes program itt található meg.

Népes mezőny áll starthoz a nap első futamában, a Nyeretlenek Versenyében, ahol viszonylag rutintalan ügetők indulnak, így hiba nélkül szinte bármelyikük megnyerhetné élete első versenyét. Eddigi formái alapján, azonban mégis talán El Nino (Angyal Andor), Endless Love (Jozé Sagaj), Fast Track (Vezér Emese) és Falcon VT (Milan Kovacevic) négyesének eredményes szereplésére kell számítani.

A Tizedes Hendikep is egy sok esélyes futam, ahol a legutóbb óriásit javulni tudó Chip Chip Chip (Bordács Lajos), az őszi formáival Balerina R. (Balogh Bernadett), a hendikepbe került Ambrosia Gielle (Varga Sándor) valamint a hosszú kihagyás után induló Valentino (Erdei Péter) kvartettjéből kerülhet ki a verseny nyerő párosa.

Fél órával később már a versenynap első fordulóstartos versenye fog következni, ahol a legutóbb peches versenyt futó Ann Bella M (Márton Lajos) egy győzelemmel vigasztalódhat, azonban erős ellenfélnek ígérkezik a duplázásra készülő Andy Baby (Kolozsi László) és új kézben Inforgettable (Fazekas Imre) is.

14:30-kor startol el a Paulovitz János és Paulovicz János II. Emlékverseny, amelyben, ha probléma nélkül körbe megy Domperidon (Márton Lajos) megszerezheti idei első sikerét. Három hónapos kihagyás után érkezik Enrico Fling (Fazekas Imre), aki tavalyi topjával már elsőre dobogón végezhet, csakúgy, mint Lolly Pop (Balogh Bernadett) és Elegáns Hölgy (Fejszés Kitti).

A Póz Hendikepben többen is dobogós esélyben bízva állnak starthoz, hiszen az egyre erősebbnek tűnő Ékszer K (Kolozsi László), idomárja kezében Ducks (Balogh Bernadett), az óramű pontossággal futó Vinifera M (Gras Mónika) és a hendikepbe került Downtown Girl M (Nagy Ferenc II.) is reményteljes formákat igazoltak mostanában.

Fél óra múlva az Ipse Díjban favorit esélyt képvisel Dancing Lady (Dukai Tamás), de jó eséllyel Ernesto (Milan Kovacevic), Eurydice (Juhász Balázs) és Elinor Lady (Kolozsi László) is csatázhat a győzelemért.

A Lápvirág Hendikepben múltheti második helye után, itt már aranyérmet szerezhet Chesterfield (Kolozsi József). Bronz Boy (Varga Sándor) remekül hajrázott az előbb említett futamban, ha ismétel, hasonló teljesítményt nyújthat most is. Count Basie AT (Tänczer Tamás am.) a küzdelem hevében rontott utoljára, ha ezt nem tenné, megszorongathatná a favoritokat.

A program záró versenye lett végül a napi főfutam, a Sámson Díj. Több, külföldi régi és új vendég is starthoz áll, úgyhogy izgalmas befutási sorrendre van kilátás. Dolomit Boy (Fazekas Imre) bombaformát igazolt eddig, élről megszaladhat úgy, hogy ne érjék utol. Fun de Belland (Marko Slavic) most fut először a budapesti pályán, ahova friss bécsi formával érkezik, amellyel megnehezítheti a favorit páros dolgát. Krack du Clocher (Jozé Sagaj) kedveli a fordulóstartos versenyeket és mindig eredményesen szerepel, ha a Kincsem Parkban fut, így most is a dobogós futásában lehet bízni.

SHARE THIS