/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Apanázs Díj – kezdés 13 órakor

Kilenc izgalmas ügető futam várja a húsvéti hétvége szombatján a Kincsem Parkba látogató közönséget. A versenynapot a kincsempark.hu élő közvetítésén és a bet.lovi.hu oldalakon lehet követni, valamint utóbbi weboldalon fogadásokat is lehet kötni a megrendezett versenyekre.

A belépés továbbra is INGYENES!

13 órakor kezdődik az ügetőnap a Nyeretlenek Versenyének I. részével, ahol a folyamatos javulást mutató Fast Track (Csordás Emil) győzelme tűnik a legvalószínűbbnek, azonban erős ellenfélnek ígérkezik még El Nino N (Angyal Andor), Firkó (Kolozsi László) és Elizabeth Boss (Veljko Mazsity) is.

A következő verseny már a Kincsem Park Kupa II. futama lesz, amely roppant sok esélyesnek tűnik, hiszen Zénó Boko (Mészáros Patrik), Cukrom (Gyolai Nikolett), Utódló (Fenyvesi György) és Antónia Schwim (Dukai Tamás) párosai is remek formát igazoltak az elmúlt időszakban.

Az Andy Yankee Díjban azonban már könnyebb dolga lehet a fogadóknak, mivel pályafutása ötödik győzelmére készülő, óriási javulást mutató Eunike T Boko (Goran Zolnaji) magaslik ki a mezőnyből.

14:30-kor startol el a Nyeretlenek Versenyének II. része, ahol Merengő fia, Full Speed (Várhidi Róbert) élete második versenyében már a dobogó legfelső fokán végezhet. Rutintalan lovak révén bármi megtörténhet, így Elizeus LIW (Lakatos Árpád), Aaron LV (Kolozsi József) és Flinga VT (Tänczer Tamás am.) jó szereplése sem lenne meglepetés.

A 15 órai kezdetű Anikó Star Hendikep nyerőjét sem kell vélhetőleg sokáig keresni, hiszen Zadar M (Gyolai Zoltán am.) kihagyása ellenére is papír esélyt képvisel. Hasonló favorit lehet a következő futamban a már két győzelmet szerző Zaira LV (Kolozsi László) és Fermina Daza (Angyal Andor) is.

Fél órával később már népes mezőny áll starthoz az Ámokfutó Hendikepben, ugyanis 11 remek ügető fog versenyezni 1900 méteren az első helyért. Bűbájost (Nagy Ferenc II.) legutóbb éppen, hogy lehajrázták, itt már egy győzelemmel vigasztalódhat. Ellenfelekből azonban nem lesz hiány, hiszen kihagyása ellenére a klasszis mezőnyökből érkező Zlatan LIW (Lakatos Árpád), a régen látott Acélos Fiú (Juhász Balázs) és hiba nélkül Casino Royale (Angyal Andor) jó futására is számítania kell a fogadóknak.

16:30-kor startol el a napi főverseny, a hosszútávú Apanázs Díj. Sok esélyes futam, hiszen többen is remek eséllyel állnak starthoz. Ilyen páros például a szilveszterkor ezüstérmes Éjjeli Hölgy (Fazekas Imre), a hosszú kihagyása utáni első versenyére készülő Street Genius (Papp István), a top formában lévő Nelstrong (Goran Zolnaji) valamint a hűség mintaképe, In Love Danover (Horváth György) is.

A nap záró futama a teltházas Addicted Hendikep lesz, ahol az új istállóba került Diana Krall AT (Milan Kovacevic) akár egy győzelemmel örvendeztetheti meg új tulajdonosát. Cunami (Nagy Ferenc II.) formájára sem lehet panasz, így nem lenne meglepő, ha megnehezítené a favorit dolgát, megszerezve ezzel zsinórban a harmadik elsőségét. Villeneuve (Vicen Pál) amatőrrel is remekelt, így idomárja kezében hasonló teljesítményre lehet képes. Gigant Wings (Vezér Emese) is hosszú pihenő érkezik, ennek ellenére már elsőre dobogós helyen végezhet.

 

A versenynap részletes programja itt található:

https://kincsempark.hu/data/versenyprogram/2024/versenyprogram_2024_03_30_ugeto.pdf

 

SHARE THIS