/ by /   E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Nádor Díj az ügetőn

Ha szombat, akkor az csak is ügetőversenyt jelenthet a Kincsem Parkban!
Az óraátállítás után már 14 órai kezdéssel várják az ügető szerelmeseit a szakmabeliek.

A belépés továbbra is ingyenes!

A versenynap részletes programja itt érhető el: PROGRAM

Egy népes kvalifikációs és próbafutamot követően a 2024-es Segédhajtó Kupa harmadik állomása fog következni, ahol a remek formában lévő In Love Danover (Farkas György), a duplázásra készülő Csillagfény R. (Hegedűs Tamás), az erős mezőnyben is bizonyítani tudó Charlie’s World (Erdei Péter) és idei harmadik győzelmére készülő Elegáns Hölgy (Fejszés Kitti) kvartettje közül zsebelheti be egyikük  az első helyet.

Az engedményes, fordulóstartos Lil Díjban akár újabb győzelmet is szerezhet Elizabeth Boss (Veljko Mazsity), azonban erős ellenfélnek ígérkezik második startjára Flinga VT (Horváth Zoltán) és Fancy (Kolozsi László) is.

Teltházas mezőnnyel érkezik a nap harmadik futama, ahol térhátránya ellenére Usain (Nagy Ferenc II.) győzelme tűnik a legvalószínűbbnek, de Salihamidzic (Márton Lajos) is közel 3 éves kihagyása után már elsőre dobogón végezhet. Baraka SS (Turbucz Sándor am.) is régóta kerülgeti a célt és Boszi (Kolozsi László) is már egyből hozhatja remek formáját kisebb pihenőjét követően.

Az amatőrök is kivonulnak április első ügetőversenynapján, ahol a kedvező beállításba került Zente (Tänczer Tamás) ölébe hullhat a győzelem. Azonban dobogós helyezésben bizakodhat még megszokott hajtónőjével Apollo Creed (Takács Eszter Cseperke),  Velence R. (Fazekas Andrea) és új kézben El Valle Sagrado (Turbucz Sándor) is.

Sok esélyes verseny lesz az ötödik futam is, hiszen akár Pálinka (Nagy Ferenc II.), akár Bronz Boy (Varga Sándor) vagy Donia d’Aunay (Weber Zsolt) elsősége sem lenne meglepetés.

16:30-kor startol el a napi főverseny, a fordulóstartos Nádor Díj. Dolomit Boy (Fazekas Imre) élete formájában van, őt kell megvernie annak, aki győzni szeretne. Megnehezítheti a helyzetét azonban a Bródy második helyezettje, Charming Boy (Hajnal Tibor), második idei győzelmére készülő, Diána Gull (Tänczer Tamás am.) és a top formában lévő Acélos Fiú (Juhász Balázs) is.

A nap záró futama a La Femita Díj lesz, ahol hiba nélkül favorit esélyt képviselne Édes Evo (Lakatos Csaba). Ha nem megy rendesen körbe, akkor akár Despasito (Boros Károly) vagy Downtown Girl M (Nagy Ferenc II.) sikere sem lenne meglepetés.

SHARE THIS