/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

City Díj az ügetőn

Az utolsó áprilisi ügetőversenynapon 9 izgalmas futam várja a Kincsem Parkba látogató, valamint az online felületen követő közönséget.

A belépés továbbra is INGYENES!

A részletes versenyprogram ide kattintva érhető el: PROGRAM

A nap első futama a Nyeretlen Háromévesek Versenyének I.része lesz, ahol a folyamatosan jól teljesítő, Follow the Flow (Kolozsi László) lépheti át elsőként a célvonalat, azonban erős ellenfélnek ígérkezik még Finiselj! (Horváth Zoltán), Aaron LV (Kolozsi József) és Falcon VT (Tibor Varga am.) is.

A fordulóstartos Amatőrverseny Hendikepben már könnyebb rámutatni a nyerő személyére, hiszen február eleji formájával Big Ben Pax (Gyolai Zoltán) lehet a fogadók kedvence.

Fél órával később már a második nyeretlen hároméves csapat lép pályára, ahol Full Speed (Várhidi Róbert) és Firkó (Kolozsi László) párosa közül kerülhet ki a futam győztese. Dobogós helyezésben bizakodhat még a herélés után először futó Formula (Komáromi Krisztina) és a legutóbb már mutatkozó Fantastic Dream BD (Kaczkó Edit) is.

A Detektor Hendikep favoritja Farya BD (Goran Zolnaji) lehet, aki a klasszis mezőnyökből lépett vissza ebbe a hendikepbe papír esélyt képviselve ezzel. Erős ellenfélnek ígérkezik meg a topformában lévő Cunami (Nagy Ferenc II.), Andy Baby (Kolozsi László) és a Tavaszi Hendikepben jól futó Bonus RG (Angyal Andor) is.

A nap ötödik futama az előzővel ellentétben, már sokkal kiegyenlítettebbnek tűnik, hiszen a kedvező beállításba került Calvin (Weber Zsolt), az utoljára rekordot futó Danny DeVito (Gyolai Zoltán), a célkarikát régóta kerülgető Chesterfield (Kolozsi László) és tulajdonosával Always Winner (Dénes Ákos) is nyerhet.

Izgalmas futam lesz a hosszútávú Dicső Díj is, ahol számos négyéves reménység próbálkozik Derby távon. A sorozatnyerő Eunike T Boko (Goran Zolnaji) elsősége tűnik a legvalószínűbbnek, de az óriásit javuló Easy Bet (Tänczer Tamás am.) és Despasito (Varga Sándor) tudását sem szabad alábecsülni. Éden Evo (Lakatos Csaba) szép stílusban és egyéni rekordban ért haza, így ha most nem hibázik, számolni kell az ő jó futásával is.

A nap hetedik futamában találjuk a szaklap által a nap nyerőjének titulált ügetőt, Fliegauf-ot (Fazekas Imre), aki nagyszerű eséllyel áll starthoz a Delmar Díjban. Évjárattársa Fermina Daza (Angyal Andor) sokáig helyezettnek látszott, így ha tudna javulni egy kicsit, a frontban köthet ki, csakúgy, mint Emilio Family (Kerekes Ervin).

17:30-kor startol el a napi főfutam, a City Díj, ahol látványos győzelme után, itt is elsőként haladhat át a célvonalon a Derby évjárat egyik legjobbja, Éjjeli Hölgy (Fazekas Imre). Térhátránya ellenére a tavalyi Kanca Díj nyerője, Diána Gull (Tänczer Tamás am.) is igen erős ellenfélnek ígérkezik, csakúgy, mint a pihenő utáni első startjára is mutatkozó Eastwood (Hajnal Tibor) és hiba nélkül Domperidon (Márton Lajos) is.

A nap záró futama egy szintén fordulóstartos verseny lesz, a Csínom Palkó Hendikep. A Bródyban is jól szereplő Guiness des Fanes (Kolozsi László) ha ismétli azt a formáját, itt már egy győzelemmel vigasztalódhat. Az ismét topformába kerülő Casino Royale (Angyal Andor), a jobb pénzes helyezései után Velence R. (Farkas György) és Celerina Boss (Fejszés Kitti) eredményes futásával is számolnia kell a fogadóknak.

SHARE THIS