/ by /   A nap híre, Hazai galopp hírek / 0 comments

Jó versenyek és magas osztalékok!

A vasárnapi galopp versenynapon többször is kiváló osztalékokat fizetett ki a totalizatőr, meglepetésre és papírforma eredményre is.
A nap első futamában az első esélyt képviselő Carreras hozta magát Kelemen Zénóval, mögötte azonban meglepetés eredmény született, így komoly befutóval és speciális hármasbefutóval indult a nap.
A második futamban is az első sansz volt a legjobb, Cenzor a legutóbbi második helyezés után Suták Csengével már hazaért.
Finiston is hasonló előjel és helyezés után nyert a harmadik futamban.
A szezon eddigi legszebb versenyét hozta a Bakonyi Díj, az utolsó száz méteren több nyerője is volt a futamnak, végül Oligarcha pont a célban érkezett meg és nyert egy orrhosszal a friss nagydíjnyerő lovassal Kelemen Zénóval Zenrikó, és Gainer Boy előtt.
Az újabb komoly meglepetésre az ötödik futamig kellett várni, a szürke White Mare’s Son új lovasával, Mocsinka Viviennel nyert küzdelem után Passion of my Love előtt.
A Nyeretlenek Versenyének II. része azért marad emlékezetes, mert a nyerő Campbell lovasa kis híján korán tartotta fel lovát, így nagyon rászaladt legfőbb riválisa.
A napi főversenyben az 1900 méteres Zirci Díjban Sándor Mátyás már idei második győzelmét aratta. A Sztankov Racing istálló lova már 1,2 millió forint nyereménynél jár.
A Szenttamási Istálló őrzi remek formáját, most Frangipánit vezették vissza győztesen.
A nap záró futamában Pensylvania nyert újra, igaz már sokkal nehezebben, mint legutóbb.
Jövő vasárnap nem lesz versenynap. A következő galoppnap május 5-én, vasárnap lesz a Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show harmadik napján. Ekkor futják a Magyar Derbyre készülő hároméves telivérek a Nemzeti Díjat.

SHARE THIS