/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Eternity Bar győzelemmel vigasztalódott

Könnyed sikerrel feledtette legutóbbi galoppját Eternity Bar (Veljko Mazsity) a szombati főfutamban, a City Díjban. A fordulóstartos verseny eleje és vége is kissé zavarosan alakult, de ez nem zavarta a négyéves kancát, aki a befutóban szinte lelépte ellenfeleit. A Prolongo istálló négyévese már tavaly is nagyon erős volt, ezzel a sikerrel pedig igazolta, hogy ebben a szezonban is a legjobb évjárattársai között a helye.

A délután során több duplázást is feljegyezhettünk. A program elején Várhidi Róbert idomítottjai remekeltek, előbb Bing Crosby AT (Mészáros Patrik) nyerte az igen látványos és szoros finist hozó Amtőrverseny Hendikepet, majd pedig Full Speed búcsúzott a nyeretlenségétől. Fazekas Imre lovai is kettőt nyertek ezen a napon, Great Cole TG az első futamban, míg a tehetséges Fliegauf a Delmar Díjban bizonyult a legerősebbnek. Utóbbi háromévesnek ez már a második sikere volt, ezúttal 18,6-ban ért haza, szépen lépked előre Kaszás Gergő kedvence. Goran Zolnaji istállójának is remekül megy mostanában, ma is szállították az első helyezéseket. Farya BD a Detektor Hendikepben realizálta remek esélyét, míg Eunike T Boko a hosszútávú Dicső Díjban hízlalta hatra nyerő sorozatát, tette mindezt úgy, hogy durva hibával kezdett, amivel jókora hátrány szedett össze a többiekkel szemben, a célban azonban így is ő volt a legelőrébb. Jó esélyt képviselt Danny DeVito a Cousine Hendikepben, az ötéves meg is oldotta feladatát Gyolai Zoltánnal. Az utolsó futam a Csínom Palkó Hendikep volt, itt Casino Royale törte meg régóta tartó győzelem nélküli szériáját, Angyal Andor trenírozottja magabiztosan hárította Balerina R. támadását a verseny végén.
A  nap legeredményesebb idomárja Kolozsi László lett 20 pontot gyűjtve, mögötte Várhidi Róbert 13 ponttal a második, míg több győzelmével Goran Zolnaji a harmadik, 12 egységgel.

Egy hét szünetet követően, folytatás május 4-én szombaton, nagydíjakkal!

SHARE THIS