/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Idomári vélemények a Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékversenyről és a Ferge László Emlékversenyről

Vélemények – Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny

Veljko MazsityEternity Bar

Utolsó versenyében végre úgy ment, ahogy vártuk tőle, ezt követően jól mozgott munkában és jókedvnek is örvend. Fő célunk a hosszútáv kipróbálása, már a Derby jegyében.

Balogh BernadettStreet Genius, Palace Bo

Street Genius remek formában van, erősebb mezőnyben is jól teljesített, így jó futást várok tőle. Palace Bo új kézben és térhátrányból indul, illetve nem a kedvence a fordulóstart, de ettől függetlenül jó szereplést várok tőle is.

Goran ZolnajiCoach Degli Dei

Elképesztően jó formákat igazolt a hatéves idomítottam. Utolsó versenye pechesen alakult, mivel szerszámbalesetet szenvedett, de szerencsére ez nem rontotta el a kedvét. Munkában is folyamatosan jól teljesít, így dobogós helyezésben bízunk ebben a versenyben is.

Vicen PálPremal MS

Nagyon jó időket futott mostanában, amelyek közül kiemelkedik az április 13-án ügetett új egyéni rekordja. Továbbra is jókedvű, reméljük a fordulóstarttal most már nem lesz gondja, és akkor eredményes szereplést várhatunk tőle.

Angyal AndorEternal Flame

A Derby-re való felkészülési tervében tudatosan szerepelt ez a verseny, a hosszútáv kipróbálása miatt. Elsőre gyors versenyben kiválóan helytállt, azóta jól is dolgozott. A fordulóstarttal sincsen problémája, habár igen erős a mezőny, bízom a jó szereplésében.

Csordás EmilDevoted

A tavaly év végi szezonzárása óta folyamatosan sérülésekkel bajlódunk. Sajnos ezekben a hetekben nem volt könnyű megfelelő futamot találni neki, a munka pedig nem egyenlő a versennyel. Felvezető futást szerettem volna adni neki a Dr. Vecseklőy József Emlékverseny előtt, de nem tűnik számára túl könnyűnek ez a mezőny.

Zvonko OstercDuc de Connee

Idomítottam jó formában van, kifejezetten szereti is a fordulóstartos versenyeket, és a táv is mellett szól, úgyhogy az első három hely valamelyikére várom.

 

Vélemények – Ferge László Emlékverseny

Ozsvár ZoltánFelhők felett

Téli pihenőjét követően a felkészülése zökkentőmentes volt, jókedvű, szépen is dolgozott a tréningek alkalmával. A szerbiai Próbafutamában is ígéretesen mozgott, így eredményes futást várok tőle.

Juhász Balázs – Fenegyerek

Kétévesen gyakori startoló volt, stabilan és megbízhatóan teljesített. Téli pihenője alatt sokat erősödött és fejlődött, a tréningek során is mutatta, hogy jött előre. Felhozó versenyével elégedett voltam, új egyéni rekorddal és egy jó második helyezéssel jelentkezett a favorit Fliegauf mögött. Tavaly futott már fordulóstartos versenyben, ahol szintén második helyezést ért el. Felkészülése rendben zajlott, keddi munkájában is jól dolgozott, így zavartalan verseny esetén döntős futásában bízom. Fliegauf-ot, Freya T Boko-t és Fabrice-t tartom a legnagyobb ellenfeleinknek.

Fazekas ImreFliegauf

Kifejezetten ezt a versenyt néztük ki számára, amelyre a felkészülés a terveknek megfelelően alakult. Eddigi versenyeiben nyújtott eredményei is ezt tükrözik, kétszer győzött már idén, most is bízom az eredményes szereplésében.

Búrány AdriánFreya T Boko

Téli pihenője után jól dolgozott, viszont idei első versenye nem a várakozásoknak megfelelően sikerült. Az észlelt hibákat igyekeztünk kijavítani, reméljük, hogy a 20 méteres térhátránya ellenére már a valós tudását fogja nyújtani.

Balogh BernadettFatique de je t’aime, Fabrice

Fatique pihenője utáni első versenyében jól ment, sokat fejlődött a tavalyi évhez képest, döntős szereplést várok tőle. Fabrice-nak az első versenye nem sikerült túl szerencsésen. Ebben a versenyben a 40 méteres térhátrány elég soknak tűnik, de tőle is eredményes futást várok.

Angyal AndorFárosz

Utolsó kétéves versenye után, a hosszabb téli pihenőt követően jól sikerült a felkészítése, amelyet az első versenyében szerzett negyedik helyezése is igazolt. A fordulóstarttal sem lesz gondja, hiszen tavaly is futott már ilyen típusú versenyben. Nem nagy létszá

SHARE THIS