/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Vas Lady Díj a szombati ügetőn

Kilenc izgalmas futamban, 85 ügető ló áll starthoz szombaton a Kincsem Parkban, ahol hajtóikkal karöltve, hihetetlen befutókat produkálva szeretnék megörvendeztetni a közönséget.

A belépés továbbra is díjtalan, illetve a versenynap részletes programja ide kattintva érhető el: PROGRAM

A Rubin Lady Díj I. részével kezdődik a nap 14 órakor, ahol Elizabeth Boss (Veljko Mazsity) szerezheti meg idei harmadik győzelmét, míg a második részben (start-17:30) Fancy (Kolozsi László) is háromra növelheti idei elsőségeinek számát.

A nap második futamában a Magyar Williams Szindróma Társaság Díja Hendikepben Valentino (Erdei Péter) képvisel nyerő esélyt, de erős ellenfélnek ígérkezik még Andy Baby (Kolozsi László), Cunami (Nagy Ferenc II.) és Une Dame (Bordács Lajos) is.

A hosszútávú Vas Lady Díj fantasztikus mezőnyt hív starthoz, hiszen három Derby évjáratú ügető is tanúbizonyságot adhat a távbírásáról, közülük is eddig Eastwood (Hajnal Tibor) és Eternal Flame (Angyal Andor) jó szereplése tűnik a legvalószínűbbnek. Az első helyért harcban lehet még a bombaformában lévő Farya BD (Goran Zolnaji) és Domperidon (Márton Lajos) is.

Fél órával később a meghívott hajtók számára kiírt, Veterán Bokszolók Alapítványának Díja Hendikepben Anikó (Lakatos Attila), Chicago (Illés Gábor) és Winoc SB (Turbucz Gábor) triója csatázhat a győzelemért. A nap ötödik futamában, a Nyeretlenek Versenyében Fánia BD (Goran Zolnaji) élete első versenyét majdnem megtudta nyerni, ha ismétli azt a formáját, akkor őt kell megverni annak, aki győzni szeretne. Dobogós helyezésben bizakodhat még Finiselj! (Horváth Zoltán), Fabio (Rihard Cincurak) és Emoji (Ifj. Veres László) is.

Népes mezőny áll starthoz a 16:30-as indítású Night Lady Díjban, amelyben a topformában lévő Dancing Lady (Dukai Tamás) tűnik favoritnak. Legutóbb nagyot javult Etalon N (Csordás Emil), így hiba nélkül megszorongathatja az első esélyt. Fabrice (Fazekas Imre) nem ért küzdelembe a Fergében, de az ott futott teljesítményével itt már döntőbe várható, csakúgy, mint Easy Bet (Tänczer Tamás am.).

17:00-kor rajtol el az Urán Lady Hendikep, ahol Nelstrong (Goran Zolnaji) kiváló esélyekkel indul, hasonlóképpen, mint a duplázásra készülő El Valle Sagrado (Turbucz Sándor am.). Legutóbb ismét második lett Big Ben Pax (Gyolai Zoltán), ha a szerencse is mellé áll, itt egy aranyéremmel vigasztalódhat. King’s Call (Juhász Balázs) kicsit több, mint egy hónapja egy szép győzelemmel tért vissza, így az ő jó futásával is számolnia kell a fogadóknak.

A nap záró versenye a Light Lady Hendikep lesz 18 órai kezdettel, amelyben térhátránya és kisebb kihagyása ellenére, Universal Boy (Kolozsi Sándor) favoritként áll starthoz. Chesterfield (Kolozsi László) igen régóta “kerülgeti a célt”, talán itt már hazaérhet, csakúgy, mint a könnyebb társaságba került Calvin (Weber Zsolt) és a formába lendült Aranyérem M (Jelinek Zsolt) is.

SHARE THIS