/ by /   E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Radium Boy Díj a szombati ügetőn

Visszatérve a megszokotthoz, ismét szombaton várja a Kincsem Park az ügető szerelmeseit a hét izgalmas futammal tarkított versenynapon.

Kezdés 14 órakor és a belépés továbbra INGYENES!

A versenynap részletes programja itt érhető el: PROGRAM

A nap első futama a Paperboy Hendikep lesz, ahol az új kézben induló egykori klasszis, Valentino (Varga Sándor) veszítheti el idei nyeretlenségét, de a második sor ellenére akár Zara Mia (Nagy Ferenc II.) is megnehezítheti a dolgát. Fél óra múlva a fordulóstartos Speedy Boy Díjban Fortuna Ville (Hegedűs Tamás) engedményes hajtójával tovább menetelhet és ráduplázhat egy hónappal ezelőtti győzelmére.

15:00-kor startol el a napi főverseny, a Radium Boy Díj mezőnye, ahol a két Derby-aspiráns, Éjjeli Hölgy (Fazekas Imre) és Eastwood (Hajnal Tibor) párosa csatázhat az első díjért. A dobogós helyekért harcban lehet még Balerina R. (Balogh Bernadett) is.

Teltházas mezőny áll starthoz a Csillagközi Derby – Galaktikus Integráció Díjban, amelyben a múlthéten próbafutamozott, Frankó (Búrány Adrián) megszerezheti élete első győzelmét. Erős ellenfélnek ígérkezik még, azonban Bitangjó (Szennovitz Adél), kis szerencsével Finiselj! (Horváth Zoltán) és hiba nélkül Formula (Komáromi Krisztina) is.

A nap ötödik futama Amatőrverseny Hendikep lesz, ahol a remek formában lévő Uptown Boy M (Takács Eszter Cseperke) lehet a fogadók egyik kedvence, Berill Lady (Turbucz Sándor) és Big Ben Pax (Gyolai Zoltán) mellett.

Több négyéves is “gyakorol” a július 6-i Magyar Ügetőderby-re a Kentish Boy Díjban. Közülük is az ötödik győzelmére készülő, Eunike T Boko (Goran Zolnaji) magaslik ki az indulók sorából. Dancing Lady (Dukai Tamás) is nagy formában van, így ha állja a távot erős ellenfele lehet a favoritnak, csakúgy, mint hiba nélkül Emerald (Vezér Emese), valamint El Valle Sagrado (Budai Attila).

17 órakor indítja el a starter a nap utolsó futamát, a fordulóstartos Csillagközi Derby – Kozmikus Vágta Hendikeppet. Anikó (Weber Zsolt) tartja remek formáját, amellyel nyerhet egy újabb versenyt. Credit Card (Szennovitz Adél) legutóbb óriásit javulva ért fel a dobogóra, azzal a teljesítményével csatázhat egy újabb érmet jelentő helyért. Petra La Roque-nak (Vezér Emese) múlthéten pechesen alakult a versenye, így ha a szerencse is mellé áll, számítani kell a jó szereplésére.

SHARE THIS