/ by /   E-Turf Magazin, Hazai ügető hírek / 0 comments

Talent Scout Díj a szombati ügető napon

A július 6-án lefutásra kerülő, 110. Magyar Ügetőderby előtti utolsó ügető napon 82 ügető lép a pályára (a kvalifikációs futamokkal együtt), hogy minél jobb helyezést érjenek el a nyolc megrendezésre kerülő futamban. Aki nem tud kijönni szombat délután a Kincsem Parkba, az az élő közvetítésre kattintva, valamint a bet.lovi.hu oldalon követheti a versenyek alakulását.

A belépés továbbra is INGYENES!

A versenynap részletes programja ide kattintva érhető el: PROGRAM

Rögtön a nap első futama teltházas mezőnyt hívott össze, ahol a legutóbb ugyan győztes, de diszkvalifikált Petra La Roque (Vezér Emese) egy első hellyel vigasztalódhat az Ozark Hanover Hendikepben. A formában lévő Bronz Boy (Varga Sándor), a kisebb kihagyás ellenére Boszi (Kolozsi László) és idomárja kezében Baraka SS (Budai Attila) is dobogós helyezésben bizakodhat. A Seismic Díjban a győzelem egyik várományosa a kiemelt versenyben ötödik helyen végzett Fliegauf (Fazekas Imre) lehet, azonban Elizabeth Boss (Veljko Mazsity) és Excellence (Gosztonyi Judit am.) is egyre erősebben és stabilabban teljesít. Fortuna Ville (Búrány Adrián) eddigi két versenyét megnyerte, most erősebbek között is bizonyhatja tehetségét.

15 órakor a fordulóstartos , The Skipper Díjjal folytatódik az ügető nap, ahol a Derby-re készülő Emerald (Vezér Emese) képvisel nagyszerű esélyt, azonban hiba nélkül Freya T Boko (Búrány Adrián) és a formában lévő Etalon N (Csordás Emil) is megnehezítheti a favorit dolgát.

Ismét egy teltházas mezőny áll starthoz, most a Nyeretlenek Versenye – Uli Díjban. Frankó (Búrány Adrián) legutóbb könnyen ért haza, azonban mivel nem a starthelyéről indult, nem tarthatta meg a helyezését, de tudása alapján a favoritok egyike lehet. Follow the Flow (Kolozsi László) régóta kerülgeti a célt, így ha most a szerencse is mellé szegődne, akár a versenyt is megnyerhetné. Fantom KE (Kerekes Ervin) folyamatosan javulgat, így figyelmet érdemel, csakúgy, mint jobb átlagával Finiselj! (Horváth Zoltán).

16:00-kor indítják majd a napi főversenyt, a fordulóstartos Talent Scout Díjat. Street Genius (Fazekas Imre) új egyéni rekordban győzött legutóbb, a fogadók kedvence lehet. Anybody (Csordás Emil) továbbra is toppon van, kedvezőtlen starthelye ellenére dobogón végezhet, csakúgy, mint a mellőle forduló Bobby Fischer (Juhász Balázs).

Fél óra múlva a Boccaccio Hendikep fog következni, ahol az idén már három győzelmet számláló Zente (Fejszés Kitti) harcban lehet ellenfeleivel egy újabb első helyért. Komoly sanszot képvisel még roppant kiegyenlített futamban, az erős mezőnyökből érkező Casino Royale (Angyal Andor), hiba nélkül Creatine (Hajnal Tibor) és a mindig döntős Guiness des Fanes (Kolozsi László) is.

A nap hetedik versenyében már az amatőrök kerülnek fókuszba, ahol Cukrom (Gyolai Zoltán) és Ultimate Force (Takács Eszter Cseperke) ismét összecsap, akkor utóbbi tudott győzni, most akár vissza is vághat neki Kolozsi Sándor idomítottja. Zénó Boko mostanában mindig lemaradt a dobogóról, de ebben a társaságban megtörhet a jég egy jobb pénzdíjas helyezéssel, csakúgy, mint a hűséges Zippy Boy esetében (Fazekas Andrea).

A nap záró versenye, a fordulóstartos Let Him Roll Hendikep lesz, ahol a remek beállításból induló Vakarcs RG (Marko Slavic) nagyszerű esélyekkel áll starthoz. Big Ben Pax (Kolozsi Sándor) tartja remek formáját és térhátránya ellenére is számítani kell döntős szereplésére. Dobogón végezhet még az örökös helyezett Andy Baby (Kolozsi László) és az autóstarttal remekül futó Gigant Wings (Vezér Emese) is.

SHARE THIS