Újabb győzelem a Világbajnokságon!

Ahogy azt korbábban megírtuk, Fazekas Andrea képviseli hazánkat a Finnországban megrendezésre kerülő FEGAT Világbajnokságon. Először hétfőn szállt sulkyba 3 futamban is, ahol rögtön az első versenyében egy győzelmet is tudott aratni Shackhills Legacy-t hajtva. Ezt követően két gyengébb esélyű ló volt a társa Andreának, akikkel a 9. helyen ért végül célba, így ezen a napon az összesítésben az 5. helyen zárta a pontversenyt.

Kedden sem volt „ellenszere” a 2020-as Amatőrchampionnak, hiszen ismét a 8-as starthelyről indult a lähtöi első futamban, de most a Thinkin’ Pink nevű Well Built apaságú 5 éves kancát taktikus hajtással vezette győzelemre Fazekas Andrea. Ezután Fiona Journey-t és Gambino-t hajtva a 8. és 10. helyen haladt át a célvonalon, így összességében a 6. helyről várja a csütörtöki 3 verseny alakulását.

 

 

 

Csütörtökön is Lähtö lesz a helyszín, ahol az első futamban (18:07) a 11-es starthelyről, Quick Max-al, a harmadik futamban a 12-es számú Jane Boost-tal (18:47), míg a negyedik futamban a 6-os Ivory Susanne (19:10) társaként lép pályára Fazekas Andrea.

Fotó: Terhi Piispa-Helisten, FEGAT

SHARE THIS