Hétvégi osztrák eredmények

Hét magyar indulónak szurkolhattunk vasárnap az idei osztrák-magyar találkozón, amelyet Baden bei Wienben rendeztek meg.

A versenynap részletes eredményei és videói ide kattintva érhetők el:

Eredmény & Videó

Elsőként Csábító R. és Takács Krisztiánért szoríthattunk a nap első versenyében, azonban egészen az utolsó kanyarig remekül tartotta magát a magyar páros, de nem tudták időben lereagálni az „sógórók” ritmusváltását, így az sajnos az utolsó helyen értek célba. Majd a nap negyedik futamában Weber Zsolt és Enterprise következett, akik végül a 9. helyen értek célba az 1600 méteres versenyben.

18:45-kor startolt el a Sprinter Pokal mezőnye, amelyben Dragons Bar és Lakatos Csaba párosa lépett pályára. A startnál nem igazán tudtak jó pozíciót teremteni, de végül óriási rohammal éppen lecsúszva a dobogóról, a negyedik helyen értek célba, 1600 méteren 1.15,2-es időt ügetve, amely 150 eurós díjjal járt együtt.

Fél óra múlva Lakatos Csaba másik idomítottja is színre lépett, Peter Piper, akit az amatőr versenyben Mészáros Patrik hajtott. Párosuk is pénzdíjas helyen ért célba, hiszen az 5. hely 1.19,6-ban 250 eurót kerestek.

Ezt követően már a PMU futamok indulóit hívták a pályára, azonban a Kanca Díjban Anikó lejelentése révén nem volt magyar érdekeltség, de a 10. és 11. versenyben már igen.

Előbbiben Zero di Jesolo és Weber Zsolt ért célba a hetedik helyen 99 eurót keresve 1.19,9-ben. Az utolsó futam a 26. Osztrák Ügetőlovagló Derby volt, ahol Aerodynamics-ért és Takács Eszter Cseperkéért szoríthattunk, azonban a szerencsétlenül alakult startot követően nem igazán tudtak érdemben beleszólni a helyezések sorsában.

SHARE THIS