/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Kiemelt Galopp hír / 0 comments

Esős versenynap, izgalmas futamokkal

A hűvösre fordult időjárás ellenére is megérte vasárnap délután a Kincsem Parkot választani.
A mély pályán nem volt erős tempó a 2200 méteres Seperate Opinion Díjban, így Flying Aquangel ismét kénytelen volt vezetni a táv első felében. Georgiev, érzékelve a lassú iramot, Tervel Han-nal 1600 méterrel a vége előtt gyorsított és átvette a vezetést. A befutóban Balogh Levente szürkéje már elöl volt, mikor a Donau Derby másodikja, Tervel Han tudott újítani, és szép küzdelem után megnyerte a magyar St. Legerre készülő lovak versenyét. A harmadinak a szenttamási The Little T ért célba.
A versenynap elején Vinka búcsúzott nyeretlenségétől az örök helyezettet, Governor-t verve.
A Nyeretlen Kétévesek Versenyében a remek származású francia import, Cormoran győzött a csikók legfontosabb távján, 1400 méteren.
A Miss Vikaniko Hendikep hasonló távján, de már a szintetikus felületen Timimoun volt a legjobb ifj. Fejes Lajossal.
Komoly utolsó kétszáz métert kellett mennie a favorit Vampa di Bocca-nak a Molnár Ernő Emlékversenyben, a hűséges kancát nagyon jól támogatta a befutóban Koricsánszky Virág.
A következő versenyben is egy fiatal mosolygós hölgy lovas örülhetett, ráadásul Ribárszki Mira pályafutása első sikerét aratta édesanyja lovával, Liebeskind-del, akit nagyon taktikusan, végig a falon hozott a verseny során.
Az Overpace Hendikep is csak az utolsó métereken dőlt el, az első hendikepjében jól mozgó Macchiato már-már nyerőnek tűnt, mikor letakarta a favorit Ménrót W.
A délután utolsó futamában idei első sikerét aratta Gainer Boy, a négyéves magabiztosan verte a feltámadó Bitlip-et az egyenes pályás futamban.
A következő versenynapra kivételesen csütörtökön kerül sor, 15.00 órától!

SHARE THIS