Ügetőszilveszter 2018.

Le ne maradj róla!

Kerüld el a sorban állást, vedd meg a belépőjegyedet online!

Nyitvatartás: 13:00-21:00 óráig

Felnőtt jegy online, elővételben 1.800 Ft, a helyszínen 2.000 Ft
18 év alatt a belépés ingyenes!

Az élethez kell egy kis szerencse!

Megtalálni a nagy Őt, bizony szerencse kérdése is! Ha ráadásul pont a Lovin történt, akkor most Fortuna istennője elvihet benneteket egy fantasztikus kétszemélyes wellness hétvégére a varázslatos Bambara Hotelbe!

19 éves az Ügetőszilveszter

Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye, a Kincsem Park leglátogatottabb versenynapja az Ügetőszilveszter. 

Közel két évtizede, 1999-ben döntöttünk úgy, hogy szilveszterkor hatalmas bulit rendezünk a lovin. Több ezer egyetemistát hívtunk meg, akik a lovi különleges, semmihez sem hasonlítható hangulatát megszeretve rendszeresen visszatértek hozzánk, hogy az óévet nálunk búcsúztassák. Tavaly már több, mint húszezren voltunk. Hagyománnyá vált, hogy nálunk kezdik a baráti társaságok a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak  a kedvenceiknek, vagy épp a táncot ropják a fűtött bulisátorban DJ Smash video discojában.

A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és a Food Track Show Hungary csapata gondoskodik.

Honnan nézhetem a versenyeket?

A közönség kiszolgálását 3500 férőhelyes lelátó, 1000 fő befogadására alkalmas fogadó hall, 250 férőhelyes klimatizált Panoráma étterem, 600 fős fűtött bulisátor és az 50 férőhelyes Turf Szalon segíti.

Játék sorban állás nélkül!

Ne maradj le egy futamról se, játssz online Szilveszterkor a bet.lovi.hu oldalon!

Regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet az Ügetőszilveszterre, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni!

Celebek az ügetőn

Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja a Celebfutam. Ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban.

A cseppet sem veszélytelen feladatra közel két évtized alatt nagyon sokan vállalkoztak, néhány név a fantasztikus névsorból: Kőbán Rita, Udvaros Dorottya, Verebes Linda, Árpa Attila, Ungvári Miklós, Fábry Sándor, Epres Attila, Józsa Imre, Balogh Gábor, Nemcsák Károly, László Boldizsár, Mészáros Árpád Zsolt, Csányi Sándor, Szabó Győző, Noszály Sándor, DJ Dominik, Pindroch Csaba, Piroch Gábor, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos és Székely Zoltán vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és a fogathajtó világbajnokok a Lázár testvérek.

Tavaly Pamkutya Béla és Pista is megmutatták, hogyan kell ezt csinálni. Kalandjukról, a felkészüléstől a verseny végéig videót is készítettek. Ha lemaradtál róla, megnézheted youtube csatornájukon.

Partnereink