Ügetőszilveszter 2019.

Az Ügetőszilveszter 2019 képekben

Le ne maradj róla!

Kerüld el a sorban állást, vedd meg a belépőjegyedet online!

Nyitvatartás: 13:00-21:00 óráig

Felnőtt jegy
online, elővételben 2.300 Ft,
a helyszínen 2.500 Ft.

18 év alatt a belépés ingyenes!

A buli már 20 éve nálunk kezdődik!

20 éves Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja. 

Két évtizede, 1999-ben döntöttünk úgy, hogy szilveszterkor egy hatalmas évbúcsúztató lóversenynapot, egy bulit rendezünk a lovin. Több ezer egyetemistát hívtunk meg, akik az ügetősport és a lóversenysport különleges, semmihez sem hasonlítható hangulatát megszeretve rendszeresen visszatértek hozzánk, hogy az óévet nálunk búcsúztassák.
Tavaly a legnagyobb örömünkre már több, mint húszezren voltunk. Hagyománnyá vált, hogy nálunk kezdik a baráti társaságok a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak a kedvenceiknek, vagy épp a táncot ropják a fűtött bulisátorban. DJ Smash és a video disco most is mindenkit vár.

A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

Honnan nézhetem a versenyeket?

A közönség kiszolgálását 3500 férőhelyes lelátó, az 1500 fő befogadására alkalmas fogadó hall, 250 férőhelyes fűtött Panoráma étterem, 2000 fős fűtött bulisátor és az 50 férőhelyes Turf Szalon segíti.

Játék sorban állás nélkül!

Ne maradj le egy futamról se, játssz online Szilveszterkor a bet.lovi.hu oldalon!

Regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet az Ügetőszilveszterre, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni!

The Party Stars with Us for 20 Years!

For 20 years, Ügetőszilveszter (New Year’s Eve with Trotters) is the most popular outdoors event not just in Kincsem Park, but in Budapest as well, for New Year’s Eve.

Two entire decades ago, we decided to have a vast party at the races to say good bye to the year behind us. The first guests were mostly university student, who were thrown away by the fantastic atmosphere and immediately became racing fans and regular guests. Last year an enormous number of twenty-thousand people came to see the final races of the calendar. It has become an urban tradition to start the festivities in Kincsem Park, huge crowds tune up for the night with punting, dancing, lots of laughter and and needless to say, champagne. Superb trotters and the most excellent greyhounds are awaiting our visitors, alongside with DJ Smash in the heated marquee. Delicious food is served in Panoráma Restaurant and provided by the magnificent team of Food Truck Show Hungary. Do not miss the grandest party in town!

Celebek az ügetőn

Celebek az ügetőn – Lajos a Drága örökösökből

Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja a Celebfutam. Ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban. Idén is lesznek új és népszerű arcok. Találkozhattok Bács Péter színművésszel, akit a Drága örökösök napi sorozatból mindenki ismerhet. Lajos a lovászfiú szerepét játszó színész A Mi kis falunk című sorozatban is feltűnik. Lovas kötődését jól mutatja, hogy többször részt vett már a Nemzeti Vágtán is.

A cseppet sem veszélytelen feladatra közel két évtized alatt nagyon sokan vállalkoztak, néhány név a fantasztikus névsorból: Kőbán Rita, Udvaros Dorottya, Verebes Linda, Árpa Attila, Ungvári Miklós, Fábry Sándor, Epres Attila, Józsa Imre, Balogh Gábor, Nemcsák Károly, László Boldizsár, Mészáros Árpád Zsolt, Csányi Sándor, Szabó Győző, Noszály Sándor, DJ Dominik, Pindroch Csaba, Piroch Gábor, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos és Székely Zoltán vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és a fogathajtó világbajnokok a Lázár testvérek.

Az elmúlt két évben az ország népszerű youtuberei Pamkutya Béla és Pamkutya Pista is megmutatták, hogyan kell ezt csinálni. Kalandjukról, a felkészüléstől a célba érésig videót is készítettek, amit több, mint 1,2 milliós nézettségnél jár! Ha lemaradtál róla, nézd meg itt a kalandjukat!