Ügetőszilveszter 2019.

Le ne maradj róla!

Kerüld el a sorban állást, vedd meg a belépőjegyedet online!

Nyitvatartás: 13:00-21:00 óráig

Felnőtt jegy online, elővételben 2.300 Ft, a helyszínen 2.500 Ft.
18 év alatt a belépés ingyenes!

A buli már 20 éve nálunk kezdődik!

20 éves Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja. 

Két évtizede, 1999-ben döntöttünk úgy, hogy szilveszterkor egy hatalmas évbúcsúztató lóversenynapot, egy bulit rendezünk a lovin. Több ezer egyetemistát hívtunk meg, akik az ügetősport és a lóversenysport különleges, semmihez sem hasonlítható hangulatát megszeretve rendszeresen visszatértek hozzánk, hogy az óévet nálunk búcsúztassák.
Tavaly a legnagyobb örömünkre már több, mint húszezren voltunk. Hagyománnyá vált, hogy nálunk kezdik a baráti társaságok a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak a kedvenceiknek, vagy épp a táncot ropják a fűtött bulisátorban. DJ Smash és a video disco most is mindenkit vár.

A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

Honnan nézhetem a versenyeket?

A közönség kiszolgálását 3500 férőhelyes lelátó, az 1500 fő befogadására alkalmas fogadó hall, 250 férőhelyes fűtött Panoráma étterem, 2000 fős fűtött bulisátor és az 50 férőhelyes Turf Szalon segíti.

Játék sorban állás nélkül!

Ne maradj le egy futamról se, játssz online Szilveszterkor a bet.lovi.hu oldalon!

Regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet az Ügetőszilveszterre, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni!

Celebek az ügetőn

Celebek az ügetőn – Lajos a Drága örökösökből

Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja a Celebfutam. Ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban. Idén is lesznek új és népszerű arcok. Találkozhattok Bács Péter színművésszel, akit a Drága örökösök napi sorozatból mindenki ismerhet. Lajos a lovászfiú szerepét játszó színész A Mi kis falunk című sorozatban is feltűnik. Lovas kötődését jól mutatja, hogy többször részt vett már a Nemzeti Vágtán is.

A cseppet sem veszélytelen feladatra közel két évtized alatt nagyon sokan vállalkoztak, néhány név a fantasztikus névsorból: Kőbán Rita, Udvaros Dorottya, Verebes Linda, Árpa Attila, Ungvári Miklós, Fábry Sándor, Epres Attila, Józsa Imre, Balogh Gábor, Nemcsák Károly, László Boldizsár, Mészáros Árpád Zsolt, Csányi Sándor, Szabó Győző, Noszály Sándor, DJ Dominik, Pindroch Csaba, Piroch Gábor, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos és Székely Zoltán vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és a fogathajtó világbajnokok a Lázár testvérek.

Az elmúlt két évben az ország népszerű youtuberei Pamkutya Béla és Pamkutya Pista is megmutatták, hogyan kell ezt csinálni. Kalandjukról, a felkészüléstől a célba érésig videót is készítettek, amit több, mint 1,2 milliós nézettségnél jár! Ha lemaradtál róla, nézd meg itt a kalandjukat!