Ügetőszilveszter 2021.

Le ne maradj róla!

Kerüld el a sorban állást, vedd meg a belépőjegyedet online!

Nyitvatartás: 12:00-21:00 óráig

Felnőtt jegy online,
elővételben sorbanállás nélkül 3.000 Ft,
a helyszínen 3.000 Ft.
gyerekjegy (6-18 év között) 1.000 Ft

6 év alatt a belépés ingyenes!

A buli már 20 éve nálunk kezdődik!

1999-óta Budapest legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató sporteseménye az Ügetőszilveszter, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja. 

Több, mint két évtizede, 1999-ben döntöttünk úgy, hogy szilveszterkor egy hatalmas évbúcsúztató lóversenynapot, egy bulit rendezünk a lovin. Több ezer egyetemistát hívtunk meg, akik az ügetősport és a lóversenysport különleges, semmihez sem hasonlítható hangulatát megszeretve rendszeresen visszatérnek hozzánk, hogy az óévet nálunk búcsúztassák. Nagy öröm a számunkra, hogy a lóversenysport az Ügetőszilveszteren megismerők közül sokan ellátogatnak hoznák a Kincsem Park más nagy rendezvényeire is.
Tavaly a Covid19 járvány miatt nem tudtunk Ügetőszilvesztert tartanii, de jól emlékszünk a 2019-es Ügetőszilveszter hangulatára és arra, hogy közel húszezren voltunk együtt a Kincsem Parkban szilveszter délutánján.
Ma már nem kérdés, hogy hagyományosan a baráti társaságok nálunk kezdik a bemelegítést az éjszakai mulatságra. Ezalatt próbára teszik a szerencséjüket az ügető- és agárversenyeken, szurkolnak a kedvenceiknek a sztárfutamokban, vagy éppen a táncot ropják és buliznak egy hatalmasat a fűtött bulisátorban. Szeretjük a hagyományokat, így most is DJ Smash és a video disco vár mindenkit.

A finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

Honnan nézhetem a versenyeket?

A közönség kiszolgálását 3500 férőhelyes lelátó, az 1500 fő befogadására alkalmas fogadó hall, 250 férőhelyes fűtött Panoráma étterem, 2000 fős fűtött bulisátor, az 1500 férőhelyes Nemzeti Agárstadion és az 50 férőhelyes Turf Szalon segíti.

Játék sorban állás nélkül!

Ne maradj le egy futamról se, játssz online Szilveszterkor a bet.lovi.hu oldalon!

Már most regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet az Ügetőszilveszterre, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni!

The Party Stars with Us for 20 Years!

For 20 years, Ügetőszilveszter (New Year’s Eve with Trotters) is the most popular outdoors event not just in Kincsem Park, but in Budapest as well, for New Year’s Eve.

Two entire decades ago, we decided to have a vast party at the races to say good bye to the year behind us. The first guests were mostly university student, who were thrown away by the fantastic atmosphere and immediately became racing fans and regular guests. Last year an enormous number of twenty-thousand people came to see the final races of the calendar. It has become an urban tradition to start the festivities in Kincsem Park, huge crowds tune up for the night with punting, dancing, lots of laughter and and needless to say, champagne. Superb trotters and the most excellent greyhounds are awaiting our visitors, alongside with DJ Smash in the heated marquee. Delicious food is served in Panoráma Restaurant and provided by the magnificent team of Food Truck Show Hungary. Do not miss the grandest party in town!

Celebek az ügetőn

Celebek az ügetőn – Visszatérnek a kedvencek

Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja a két Celebfutam. hagyományosan Ismert színészek, sportolók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban.
Starthoz állnak a 2019-es címvédők! Itt lesz az Idei Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutamának győztese, a két évvel ezelőtti bajnok, Bács Péter színművésszel, akit a Drága örökösök napi sorozatban lett országosan ismert, Lajos a lovászfiú szerepében.
Elfogadta a meghívásunkat a másik Celeb futam címvédője is. Petur András a Sport televízió arca és népszerű sportriportere a bajnoki cím megtartására készül.
A két bajnokon kívül sok ismert arc érkezik, a hajtók pontos listáját hamarosan közöljük.

A cseppet sem veszélytelen feladatra a több, mint két évtized alatt nagyon sokan vállalkoztak, néhány név a fantasztikus névsorból: Kőbán Rita, Udvaros Dorottya, Verebes Linda, Árpa Attila, Ungvári Miklós, Fábry Sándor, Epres Attila, Józsa Imre, Balogh Gábor, Nemcsák Károly, László Boldizsár, Mészáros Árpád Zsolt, Csányi Sándor, Szabó Győző, Noszály Sándor, DJ Dominik, Pindroch Csaba, Piroch Gábor, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos és Székely Zoltán vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és a fogathajtó világbajnokok a Lázár testvérek.

1,9 millió megtekintés – Pamkutya Kalandok

Az ország legnépszerűbb youtuberei közül, Pamkutya Béla és Pamkutya Pista is többször megmutatták már, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Kalandjukról, a felkészüléstől a célba érésig videót is készítettek, amit több, mint 1,9 milliós nézettségnél jár! Ha lemaradtál róla, nézd meg itt a kalandjukat!