/ by /   Kiemelt Galopp hír / 0 comments

Favorit győzelem a BBAG Baden-Baden Díjban

20160910_galopp

A BBAG Baden-Baden Díj a két favorit, Dragon Hunter (ifj. Kozma István), valamint Mayday (Stanislav Georgiev) küzdelmét hozta. Kettejük közül Maronka Gábor idomítottjának sikerült megszereznie a győzelmet, a helyezéseken Mayday és Jack the Giant (Jozef Parigál) osztoztak.

1. futam – Vanity Queen Hendikep:

1 kg túlsúly (9) Alpine Suri!

Cassiopeia vett gyengébb startot, a többek jól indultak. Bandavezér ment el vezetni, mögötte Ninja,  Stefánia, Alpine Suri és Filealanglaise alkották a frontot, kettészakadt a mezőny. Bandavezért nem tudták megközelíteni a többiek, rendkívül magabiztosan nyerte a versenyt. A helyezésekért volt küzdelem Stefánia, Filealanglaise és Ninja között.

Befutási sorrend: Bandavezér (7) – Stefánia (6) – Filealanglaise (2)

2. futam – Női Amatőrlovas EB. I. futam – Alfkona Díj:

Mindenkinek jól sikerült az indítás. Féltávhoz közeledve Seeking Approval és Bírónő kettőse elköszönt a többiektől, kettejük közül pedig Seeking Approval tovább tudott gyorsulni és nagyon könnyen nyerte a futamot. Bírónőre a végén Sonja próbált rászaladni, de megverni nem tudta.

Befutási sorrend: Seeking Approval (10) – Bírónő (5) – Sonja (9)

3. futam – Zwegat Hendikep:

Oscar lőtt ki a startgépből és több hosszal elment vezetni. Mögötte Blue Serenade, Maconnaise, Agglegény, Pulp Fiction és Málnaszörp volt a sorrend. Oscar előnye a befutóban sem csökkent, hasonlóan legutóbbi győzelméhez, start-célban győzött. A második helyért volt küzdelem a támadó Pulp Fiction és a védekező Blue Serenade között.

Befutási sorrend: Oscar (2) – Pulp Fiction (6) – Blue Serenade (5)

4. futam – Nyeretlen Kétévesek Versenye: 

Lejelentés: (3) CSODAFI!

Császárné ugrott ki a legjobban a gépből, mellette, mögötte I Gotta Feeling és Bigfoot helyezkedtek, majd Zabpehely, Bíborhajnal, Napleány és Adamo volt a további sorrend. Császárnét megközelíteni sem tudták a többiek, nagyon magabiztosan nyerte a futamot, a helyezéseken I Gotta Feeling és Bigfoot osztoztak.

Befutási sorrend: Császárné (6) – I Gotta Feeling (7) – Bigfoot (2)

5. futam – Női Amatőrlovas EB. II. futam – Viva La Diva Díj:

Lejelentés: (5) PEFECT TOO!

Super Glory és Farabutto kettőse ugrott ki a legjobban a gépből, mögöttük Máramaros és Szulejmán galoppoztak és most Eisvogel is egészen jól eljött a starttól. Farabutto jelentős előnnyel érte el a befutót, ahol azonban megtámadta Inflagranti és nem sokkal a cél előtt át is szaladt rajta. A papírformát Vegas Hope harmadik helye tette teljessé.

Befutási sorrend: Inflagranti (8) – Farabutto (9) – Vegas Hope (11)

6. futam – Dethrone Hendikep:

Napkelte kapott gyengébben lábra, a többiek jól indultak. Tíria vállalta magára a vezetést, őt Dies Irae, Classic Girl és Asta the Queen követték. A túlsó oldal végén Baltimore kezdte meg a zárkózást és a befutóban komoly támadást indított a start óta vezető Tíria ellen. Ők ketten folyamatosan csatáztak a befutóban, kettejük közül végül Tíria volt az erősebb, aki start-célban nyerte a versenyt. A harmadik helyre Classic Girl szaladt fel.

Befutási sorrend: Tíria (1) – Baltimore (3) – Classic Girl (9)

7. futam – BBAG Baden-Baden Díj:  

Mayday és Jack the Giant kettőse ment el vezetni, de az egész mezőny szinte teljesen egy bolyban haladt. Az igazi verseny a befutóban indult el, ahol a két favorit Dragon Hunter és Mayday elköszöntek a többiektől. Kettejük közül Dragon Hunter volt az erősebb és megnyerte a futamot, Mayday mögé pedig Jack the Giant érkezett a harmadik helyre.

Befutási sorrend: Dragon Hunter (2) – Mayday (1) – Jack the Giant (3)

8. futam – Iffezheimi Díj:

Lejelentés: (8) PAULÍNA!

Heedy és Bahamian Indy ugrottak ki legjobban a gépből, őket Reka Bez Povratka, Billy Tiger és Perfect One követték. Heedy a befutóig tudta tartani pozícióját, ott elindult hátrafelé, a helyére Billy Tiger ment fel és Perfect One volt még közel. Billy Tiger az utolsó métereken átszaladt Bahamian Indy-n, Perfect One és Chickawa volt a további sorrend.

Befutási sorrend: Billy Tiger (1) – Bahamian Indy (4) – Perfect One (2)

9. futam – Distant Rocket Hendikep: 

Papírsárkány és Pink kezdtek a legjobban, majd Brahy lánya, Chocolate Brown és Regős következtek, Valda vett rettentően rossz startot. Papírsárkányt a befutóban Brahy lánya támadta meg, aki a vezetést is átvette, mögé pedig szépen zárkózott Roxanne és Pink, akik a helyezéseken osztoztak.

Befutási sorrend: Brahy lánya (2) – Roxanne (8) – Pink (4)

SHARE THIS