/ by /   Kiemelt Galopp hír / 0 comments

Jack the Giant nyerte az LFB Díját

A Hunnia istálló háromévese, Jack the Giant (Stanislav Georgiev) rendkívül könnyen, 9 hosszal nyerte a Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díját Mr Machine (Cristian Gnesi) és Perfect One (Jozef Parigál) előtt.

I. futam – Nagykígyó Hendikep:

Brahy lánya indult a legjobban, őt Papírsárkány követte, a sort Nádbuga zárta. Brahy lánya előnye már elég jelentős volt mikor ráfordultak a befutóegyenesre, miközben a mögötte galoppozó Papírsárkány mellé felment a falon Pannonstar DL, kívülről pedig Minna. Utóbbi nagy lendülettel próbálta utolérni Brahy lányát, ez azonban nem sikerült neki, másodikként haladt át a célon, a harmadik helyre célfotó volt Pannonstar DL és Papírsárkány között.

Befutási sorrend: Brahy lánya (1) – Minna (4) – Pannonstar DL (6)

II. futam – Nyeretlen Kétévesek Versenye:

Kála indult a legjobban, de Strawberry és Naruto is közel látszottak hozzá, majd Bigfoot és Greenpeace következtek. Az ügető átjárót elhagyva Strawberry vette át a vezetést Kálától, mögé felment Naruto. Strawberry megnyugtató előnnyel fordult a befutóra és nagyon magabiztosan meg is nyerte első versenyét. Naruto és Bigfoot osztoztak a helyezéseken.

Befutási sorrend: Strawberry (4) – Naruto (8) – Bigfoot (2)

III. futam – Novemberi Díj:

Lejelentés: OSCAR (3)!

Mákszem ugrott ki a legjobban a gépből, őt Miss Vikaniko, Barabau, Ranavalona, Bandavezér, Miserend és Uccellino követték és Gino Maxi zárkózott még fel a fronthoz. A kanyar bejáratához közeledve Uccellino felgaloppozott Mákszem mellé, majd a vezetést is átvette, Mákszem azonban nem hagyta magát és a befutóban a falon visszatámadt. Miserend indult el nagy lendülettel kívül és átszaladt mindenkin. Mákszem lett a második, Uccellino a harmadik.

Befutási sorrend: Miserend (2) – Mákszem (6) – Uccellino (13)

IV. futam – Bevezetőszíj Hendikep:

Trentino volt a leggyorsabb a start után, Klaerchen, Babilonia, Sharpshooter Storm és Qltúra volt a további sorrend. Az egész mezőny együtt galoppozott, egydül Mr. Wiro-Cárevics-nek volt néhány hosszas hátránya a többiekkel szemben. Az ügető átjárót elhagyva Klaerchen felment Trentino mellé, mögéjük Hope For Ever és Qltúra zárkóztak fel. A befutóra már Qltúra érkezett elsőként és hibába próbálta meg támadni Hope For Ever, a kanca tudott újítani és magabiztosan nyerte a versenyt. Hope For Ever mögé nagyszerű finis után Mr. Wiro-Cárevics érkezett meg a harmadik helyre.

Befutási sorrend: Qltúra (1) – Hope For Ever (2) – Mr.Wiro-Cárevics

V. futam – Makaam Hendikep:

Lejelentés: 4- MAXIMUM JOY!

Heedy vállalta magára a vezetést, Pokolfajzat és Staféta kettőse követte, majd Al Shoogh, Sky Diver, Cristály és a mezőny végén Agora galoppozott. A befutóra fordulva Cristály váltott sebességi fokozatot és pillanatok alatt átvette a vezetést. Mögötte nagy volt a tömörülés, azonban kívülről megjelent Sky Diver és ő is megelőzte a többieket, akik közül Pokolfajzat a falon meg tudta őrizni a harmadik helyet a sokáig vezető Heedy-vel szemben.

Befutási sorrend: Cristály (6) – Sky Diver (8) – Pokolfajzat (2)

VI. futam – Amatőrverseny Hendikep:

Origami kezdett gyengébben, a többieknek jól sikerült az indítás. Roxanne állt az élre, mögötte Babérrózsa, Quill of Beauty, Rikat, Tíria és a zárkózó Origami volt a sorrend, Shakespeare szedett össze néhány hosszas hátrányt. Roxanne mögé idő közben felment Tíria, a befutóban pedig Rikat indult el. A vezető trió kivált a többiek közül és egymás között döntötték el a sorrendet. Az első helyre célfotó volt Rikat és Tíria között, a bronz Roxanne-é lett.

Befutási sorrend: Rikat (3) – Tíria (1) – Roxanne (7)

VII. futam – Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja:

Lejelentés: 1- METEORIT!

Adél ugrott ki a legjobban a gépből, őt Mayday, Mr Machine és Perfect One követték, de az egész mezőny remekül együtt galoppozott, egy ló, Wonder-Rock kivételével, aki messze kiszakadva volt a mezőnyből. A kanyar kijáratához közeledve Mayday esett vissza a boly végére, miközben Jack the Giant egyre feljebb zárkózott, a befutóban pedig a vezetést is átvette és végül 9 hosszas győzelmet aratott. Mr Machine végzett mögötte a második helyen, Perfect One pedig harmadik lett.

Befutási sorrend: Jack the Giant (5) – Mr Machine (6) – Perfect One (7)

VIII. futam – Gipsy Dream Hendikep:

Sármány állt élre a start után, mögé felment Máramaros, közel volt Mátrix, Larion és Perfect Too, majd a kanyarban Regőst is elindította lovasa. A befutó elején Máramaros és Sármány fej-fejt galoppoztak az élen, előbbi aztán átvette a vezetést. Perfect Too is támadást indított Máramaros ellen, azonban kívülről Koperta jelent meg és a célig pont letakart mindenkit. Mögötte Perfect Too és Máramaros osztoztak a helyezéseken.

Befutási sorrend: Koperta (5) – Perfect Too (7) – Máramaros (2)

SHARE THIS