/ by /   Hazai ügető hírek, SZAKMAI Ügető / 0 comments

Elszámolások és bejelentések

Tisztelt tulajdonosok, futtatók, idomárok, versenyzők!

A Versenyszervező 2019. január 26-tól a versenyszámlák elszámolását a futtatók, idomárok, lovasok és hajtók vonatkozásában meghatározott elszámoló partnerekhez köti. Az elszámoló partnerségi kapcsolat megléte bejelentés köteles.

Részletes információk és a kitöltendő űrlapok:

HIRDETMÉNY

Elszámolási kapcsolat bejelentő nyilatkozat (cégek esetén)

Magánszemélyi elszámolás bejelentő nyilatkozat (magányszemélyek)

Egyéni vállalkozói elszámolás bejelentő nyilatkozat (egyéni vállalkozók)

Elszámolási kapcsolat megszüntető nyilatkozat

A kitöltött és leadott űrlapok hiányában a 2019. évre vonatkozóan kifizetés nem igényelhető!

Ennek kapcsán a Versenyszervező felhívja a tulajdonosok, futtatók, idomárok, versenyzők figyelmét, hogy a különböző változások bejelentését (idomár, futtató) kizárólag a formanyomtatványok kitöltését és Versenytitkárságra való megküldését követően tudja elfogadni és átvezetni! 

Tréninglistán szereplő ügetők tulajdonviszonyában történt változást a Versenyszervező kizárólag a Lótulajdonos Nyilvántartó Betétlap alapján módosítja. A tulajdonosváltozást az új tulajdonosnak a lóútlevélbe a Magyar Ügető Méneskönyvnél kell bejegyeztetni. A Versenyszervező csak a bejegyzés után írja át új tulajdonba a lovat a tréninglistán.
(M.Ü.Sz. 14-15. §)

Amennyiben a lóutlevélbe bejegyzett tulajdonos és a ló futtatója nem azonos, az alábbi nyilatkozat kitöltése szükséges.(Tulajdonos-futtató nyilatkozat_MÜM)
Kérjük a tulajdonosokat, hogy ellenőrizzék a lóútleveleket, mivel a 2019-es évtől visszamenőleges módosításra nincs lehetőség.

Tulajdonos-futtató nyilatkozat_MÜM

Idomárváltozás

 

SHARE THIS