/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Vasárnap hét galopp futammal vár a Kincsem Park

Már mindenki nagyon várja a jövő heti Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show-t ahol a szokásos három napos rendezvény alkalmával az év első nagydíjai is lefutásra kerülnek. Április 27-én, vasárnap ezért 7 futammal kalkulálhatnak az érdeklődők, a napi főverseny a Zirci Díj lesz.

A versenynapot tovább színesíti, hogy próbafutamban fog starthoz állni Overdose kisöccse, Opium Bullet (Jozef Parigál), akinek 1000 méteren kell majd teljesítenie az 1:06.0 szintidőt.

A már fogadható futamok 14:00-kor kezdődnek, a nyitóverseny az 1400 méteres Nyeretlenek Versenye lesz, több újonc indulóval. A nap során további két nyeretlenben csatáznak majd az újonc lovak, hiszen a mérföldes futamot két részre osztotta a szervező a nagy érdeklődésre való tekintettel.

A hendikepre minősített telivérek ezen a hétvégén három futam közül is választhattak, mindenki megtalálhatja számításait, hiszen távok és besorolások tekintetében is színes a skála, az 1200 méteres sprinttől egészen az 1900 méterig szabad a választás.

A nap legfontosabb versenyében, azaz a Zirci Díjban 16:40-kor áll starthoz az ötlovas mini mezőny, itt a TÉT játékosok 100.000 Ft-os Jackpot-tal kalkulálhatnak. A családias hangulatú futamban Bubi Patát (Bakos Gábor) tippeli a szaklap, aki két hete mindössze rövid nyakhosszal maradt le Rose Fire mögött. Remek versenyzéssel vesztette el nyeretlenségét ugyanezen a napon a négyéves Wasmy, aki ezúttal is kedvező beállításból várja a startot. Az újoncok között pedig a hároméves Like The Sea (Mocsinka Vivien)-re kell komoly figyelmet fordítani, hiszen bemutatkozásakor valósággal kitűnt a mezőnyből, most pedig engedményes lovasa révén „mezítláb” fog futni.

A részletes program az alábbi linken érhető el.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a Kincsem Park!

Varga Áron

fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS