/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Paizs Gábor mesterhármast lovagolt

Paizs Gábor “mindent vitt” vasárnap, a hétfutamos versenynap során háromszor is sikerrel járt, így idei első mesterhármasához gratulálhatunk. A Porvai Hendikepben Keszivel, a mérföldes nyeretlenben Good Heart-al, a napi főversenyben, azaz a Zirci Díjban pedig Wasmy-val ért át elsőként a célvonalon.

Továbbra is tartja remek sorozatát Bakos Gábor is, aki duplázással növelte tovább győzelmei számát. A remek kezű zsoké a nap nyitófutamában Jewel Love-al, a Szépalmapusztai Hendikepben pedig Top L’Ami-val járt sikerrel, utóbbival idén már másodjára.

A Nyeretlenek Versenyének második részében Magical Thinking és Stanislav Georgiev értek elsőként célt, így Ribárszki Sándor és az STS istálló képviselői szintén kétszer mehettek a győztesek körének fotózására. Turbucz Sándorral már évek óta futtat és hajt is az ügetőn, tavaly ősszel pedig úgy döntött több telivérrel bővíti profilját, a vasárnapi az istálló első, egyben második sikere.

A nap zárófutamában, a Bakonyi Hendikep-ben 1900 méteres összecsapásában elmaradtak a heroikus küzdelmek, ugyanis Marcell nyergében Nagy Tamással szépen felőrölte a csapatot, és ugyan Vanília (Bakos Gábor) megpróbált a nyomába eredni, ezúttal mégis meg kellett elégednie a második hellyel.

A részletes eredmények az alábbi linken érhetőek el.

Varga Áron

fotó: Dr. Kovács Gábor

további képekért látogassanak el a Magyar Lovaregylet facebook oldalára

SHARE THIS