/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem+ krónika, 17. hét

Tour to Paris győzelme szerencsét hozott a magyar fogadóknak

A húsvét hétfő sokáig emlékezetes marad a hazai lóversenyzés történetében, hiszen a magyar tulajdonban lévő Tour to Paris elsöprő győzelmet aratott Párizsban és ennek a híre még azokhoz is eljutott, akik eddig nem foglalkoztak a lóversenyzéssel. A 4 éves mén sikere sok hazai fogadónak tisztes profitot hozott, hiszen aki TÉT-re megjátszotta (vagyis a győzelmére fogadott) az a feltett tét 10-szeresét kasszírozta be. Nem sokkal Tour to Paris színrelépése előtt került sor ugyanazon a pályán, tehát Longchamp-ban a Kincsem+ futamra, ahol a sprinterek találkoztak 1000 méteres távon. Az eredmény nem különösebben volt meglepetés, így többen nyerhettek szép pénzeket, nem beszélve a 2 milliós sorrendi Kincsem+ találat nyereményéről.

Grégory Benoist, a siker kovácsa

Kedden viszont legény volt a talpán, aki megjósolta a befutási sorrendet. Compeigne zöld gyepén 18 kanca közel azonos eséllyel állt starthoz, és ahogy az várható volt, igen szoros befutóban dőlt el a helyezések sorsa. Grégory Benoist, aki előző nap Tour to Paris-t vitte győzelemre ezúttal sem hibázott, csak itt nehezebb volt a dolga, az utolsó pillanatban került az élre és ennyi pont elég is volt a győzelemhez. Az 5-11-17-18-10-es befutási sorrend 188 milliót ért a telitalálatos szelvény számára, de még a nem sorrendi Kincsem+ osztalék is közel 3 milliót kóstált.

Megtáltosodott a 7-es

Előző heti cikkünkben kifejeztük abbéli reményünket, hogy talán ezen a héten magára talál a 7-es szám, nos ez megvalósult! Csütörtökön és szombaton is a 7-es számú versenyző győzelmével zárult a Kincsem+ futam, így akiknek ez a szám szerepelt az első pozícióban a szelvényén, azok akár 140 millió forintot is nyerhettek – feltéve, hogy a további négy számjegy is a megfelelő sorrendben szerepelt.

Amikor 5 percig tart a futam

Szombaton egy 4300 méteres gátversenyt láthattunk, ami az egyik leghosszabb ideig tartó versenyforma a lóversenyen, hiszen a még egy percig sem tartó 1000 méteres sprint versenyekkel szemben itt öt percen át izgulhatunk , vajon a Kincsem+ TUTI szelvényünkön szereplő lovak sorsa hogyan alakul a verseny során. A 20 induló már önmagában sejtette, hogy jó nyeremények születhetnek a végén, és így is történt. Akinek az első három helyezett (7-19-16) rajta volt a szelvényén – tehát Bónusz 3 nyereményt ért el – az  5.160 Ft-ot vehetett fel a kasszánál, az első négy helyezettre (7-19-16-13) már 18.480 Ft-ot fizetett a játékszervező, mint Bónusz 4 találat, az első öt helyezett sorrend nélkül (7-19-16-13-5) már 1.408.500 Ft-ot hozott a konyhára, míg a telitalálat a fent említett 140 milliós összeggel kápráztatott el.

Grégory Benoist, Tour to Paris lovasa

SHARE THIS