/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Hazai galopp hírek / 0 comments

Záhonyi Vanessza ezüstérmes Martinique Szigetén

Ahogy arról tegnapi cikkünkben beszámoltunk, Záhonyi Vanessza két futamban is képviselte hazánkat a festői szépségű Martinique Szigetén. A fiatal amatőrlovas a FEGENTRI sorozatnak köszönhetően kapott lehetőséget a versenynapon, ráadásul két futamban is starthoz állt.

A keretprogram részeként megrendezett Prix de Saint-Cloudban Vanessza egy rendkívül ügyes helyezkedés után szoros második helyezést szerzett Lucky Harry nyergében. A verseny során végig közel volt az élbolyhoz és egy pillanatra sem adta fel a fal adta támasztékot, ami rendkívül sokat számított a végső küzdelemben. A 2100 méteres versenyben a helyi profi lovasok is lovagolhattak, így a megszerzett ezüstérem még értékesebb, ráadásul Lucky Harry idei top formáját futotta a nyíregyházi lovashölggyel.

Lucky Harry és Záhonyi Vanessza (belül, világoskék) itt még 4. helyen

A futam az alábbi linken visszanézhető.

A hivatalos eredmények az alábbi linken elérhetőek.

Két futammal később a FEGENTRI versenyben, azaz a Prix du Club des Gentlemen-Riders et Cavalieres-ben már csak a FEGENTRI-s hölgyek lovagolhattak. Sajnos itt már nem voltunk olyan szerencsések, nem sikerült pénzdíjas helyezést szerezni köszönhetően a magas súlytehernek és a sajnálatos szerszámbalesetnek, ami miatt csak biztonsági lovaglásra volt lehetőség, Záhonyi Vanessza nyerge hátracsúszott, így végül csak a 8. helyen tudtak célba érni Eclair du Gange-al.

Eclair du Gange és Záhonyi Vanessza (kívül, sárga-kék)

A futam az alábbi linken visszanézhető.

A hivatalos eredmények az alábbi linken elérhetőek.

Gratulálunk a szép eredményhez!

Varga Áron

fotók: Záhonyi Vanessza, Alexis Teisseire Hippodrome de Martinique Maurice Bruére-Dawson

SHARE THIS