/ by /   Hazai agár hírek / 0 comments

Izgalmas agárversenyek vasárnap

Vasárnap három futamban állnak starthoz az agarak a Kincsem Parkban.
A 17:25-kor kezdődő, 400 méter hosszú Droopys Maldini Díj öt indulót számlál, mely akár az Agárderby visszavágója is lehet. B-Pablo Escobar most előrébb is végezhet, mint a legutóbbi harmadik hely, Survivor egy kis javulással számíthat. A favorit Don Juan könnyen ráduplázhat legutóbbi sikerére. Pennys Diva kitűnő versennyel debütált a Kincsem Parkban, most is felveheti a versenyt a favorittal. Royal Poker legutóbb messze végzet, de akár meglepetést is okozhat.

A második futamban, a 250 méteres Sand Man Díjban szintén öten mérik össze gyorsaságukat 18:05-kor. A futam favoritja a visszatérő Deadshot, aki folytathatja nyerő sorozatát. Őt Hunter Storm szorongathatja meg, de Daren is dobogós lehet. Bullet szép győzelemmel kezdett, kíváncsian várjuk a folytatást. A mezőny újonca Midna, nem lesz könnyű feladata.

A nap utolsó agárversenyében, a 18:25-kor kezdődő, 250 méter hosszú Augusztusi Díjban is öt résztvevő várja a startot. A mezőny egyik favoritja a rutinos Chilli, aki folyamatosan helyezett, itt már a győzelem fő várományosa. Jaxx legutóbb remekül mozgott, ő a másik legesélyesebb a győzelemre. Black Betty régen futott itt, de felveheti a versenyt a két favorittal. Black Fantasy és Baby Kinloch először fut a Kincsem Parkban, de már elsőre eredményesek lehetnek.

SHARE THIS