Kállai Pál Emlékverseny-Budapesti Díj a vasárnapi galoppon

Hazánk legjobb lovasára, a világhírű mesterzsokéra, Kállai Pálra emlékezünk vasárnapi nagydíjunkkal. Az 1400 méteres klasszikusban a közönségkedvenc Báthory mellett a fiatalabb generáció tagjai is képviselik istállójukat, köztük a hároméves Dante’s Peak akár „el is lophatja a show-t” az idősebbek elől. A mezőnyben Overdose fia Cirfandli szintén az élmezőny várományosa lehet, ugyanez elmondható  a csodaló lányáról, Night For Overdose-ról is, aki legutóbb mindössze 1 ¾ hosszal maradt le Báthory mögött.

Nemzetközi mezőny gyűlt össze az idei Barna András Emlékverseny Hendikepre is, ahol a magyar indulók mellett osztrák és szerb versenyző is színesíti a mezőnyt. Kiváló szakemberünk emlékéért immár második alkalommal futnak telivérjeink, a kis mezőny ellenére parázs küzdelemre van kilátás, a szaklap szerint a konkurens külföldi lovak között Puramentente lehet a favorit.

A nap során további hendikepekre és kisebb kategóriás versenyekre is fogadhatunk, különös izgalmakat ígér az újoncokból összeállított Nyeretlen Kétévesek versenye, hiszen legtöbb csikónk első alkalommal lép pályára.

Futamainkról bővebben az alábbi linken olvashatnak

Hazai futamaink mellett természetesen színes francia pakettáról is válogathatunk, köztük a Külön Nyereménnyel megspékelt Kincsem+ is terítékre kerül 15:15-kor!

Varga Áron

fotó: Seipert Judit

SHARE THIS