Mocsinka Vivien és Májer Cintia Abu Dhabi-ban lovagol

Tehetséges lovasaink a HH Sheikha Fatima bint Mubarak (IFAHR) sorozat döntőjén versenyezhetnek ki-ki a maga kategóriájában, hiszen mindkét hölgy egy-egy forduló győzteseként egyenes úton jutott be a fináléba.

A hatfutamos versenynap során Mocsinka Vivien lovagol elsőként a 4. futamban (15:30), az Apprentice-ek kategóriájában. Az arab lovak versenyében Vivien a top súlyos Af Al Jahed társaként léphet majd pályára, aki eredményei alapján most is döntőbe várható. Bő két hete versenyzett, akkor nem volt szerencséje, helyezetlenül végzett hosszú kihagyást követően, viszont a felhozó verseny után ismét régi formájával várjuk vissza hétéves szürkét.

A futamról bővebben itt informálódhatnak

Egy futammal később Májer Cintia képviseli hazánkat a francia tenyésztésű Arif társaként a HH Sheikha Fatima bint Mubarak Ladies World Championship (IFAHR) (16:00) záró számában. A hatéves herélt esetében a hosszú kihagyás lehet csak hátráltató tényező. Ha viszont sikerült a jeles eseményre már versenyen kívül felkészíteni, akkor a páros szintén a legjobb esélyűek között tartható számon!

A futamról bővebben itt informálódhatnak

Mindkét hölgynek sok sikert kívánunk!

Versenyeiket az alábbi linken élőben követhetik!

Varga Áron

fotó: Mocsinka Vivien

SHARE THIS