Újabb olasz túra

Stanislav Georgiev újabb hosszú túrára szánta el magát, hiszen holnap az olaszországi Pisa-ban versenyez két lovával, Coffee Bean-el és War Master-el, egy nappal később pedig Sonic Bang-el és Rikoleta-val lépnek pályára Rómában.

A futamokkal kapcsolatosan már most is pontosan lehet informálódni az alábbi linken.

A holnapi pisa-i napon Coffee Bean kezdi majd a sorozatot, a kétévesek számára különleges 2000 méteres Premio Rieti-ben. A futam díjazása 7.700 euróra rúg, a magyar lónak pedig 9 ellenféllel kell szembenéznie.

Egy órával később újabb nyeretleneknek kiírt kétéves verseny következik, melyben Stanislav Georgiev a Sandrovo istálló kétévesével, War Master-el lép pályára. A 13 lovas társaság 1500 méteren méri össze erőit a Premio Tosco Vans-ban.

Egy nappal később a csapat tovább utazik Rómába, ahol újabb lehetőséget kapnak a magyar tréningben álló lovak, hogy nemzetközi mezőnyben bizonyíthassák tehetségüket. A nap 3. futamaként megrendezett Premio Arcadia eladóversenyében hatalmas mezőnyt hozott össze az 1000 méteres sprint. A 16 lovas társaság 14-es programszámával Sonic Bang képviseli hazánkat, ezúttal is idomárlovasával Stanislav Georgievvel.

Két versennyel később Rikoleta-ért szurkolhatunk, aki szintén teltházas csapatban kap komoly feladatot. A Premio Piazza Mignanelli 5.500 eurós versenyében a háromévesek együtt futnak idősebb társaikkal, mérföldes társaikkal, a mezőnyben a magyar tenyésztésű Amfi is jelen lesz.

Sok sikert kívánunk!

Varga Áron

fotó: dr. Kovács Gábor

SHARE THIS