/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin / 0 comments

Zolta győzelemmel tért vissza

Remek futással, szép sikerrel tért vissza téli pihenőjéből Zolta. Veljko Mazsity idomítottja a napi főfutamban, a Joker Díjban favoritként áll starthoz és ennek megfelelően, biztosan ért haza, méghozzá úgy, hogy a finisben lépett el ellenfeleitől. Jól mozgott King’s Call, a célban ő volt a második, megelőzve a sokáig vezető Lingot AT-t. A helyezettek mögött Disney HR és Rocky HR közel ért célba.

A zártkapus versenynap több gyönyörű küzdelmet és befutót, több esetben pedig meglepetést hozott. Rögtön a program elején Aphrodité (Nagy Ferenc II.) futott kicserélt lóként, végül minimális különbséggel verte a Kincsem Parkban elöször látott Tifany V.-t. A fogadók közül senki nem számított erre a sorrendre, ez pedig a Játszi Díjban is megismétlődött. Auróra (Horváth György) sikere sem számított teljes papírformának, de leginkább Zárkózz! helyezése lepte meg a játékosokat. A Sors Díjban folytatta menetelését Zénó Boko (Varga Sándor), az istálló topformáját pedig kicsit később Wyoming River (Turbucz Sándor) elsősége is igazolta. Start-cél sikert aratott Uzsorásnő (Juhász Balázs) a Khán Hendikepben, míg a meglehetősen zavaros lefolyású Kincsem Park Kupa Hendikepet Urban Legend (Pekker György) nyerte igen könnyen.

Két nyerőt hajtott Hajnal Tibor ezen a délutánon, előbb Haralampi de Sajan lépett ki a nyeretlenek táborából, míg a program végén Samuel Becket A.T. szerzett roppant látványos győzelmet, miután négy riválisát is faképnél hagyta a Védelem Hendikepben.

A tervek szerint folytatás a jövő héten, méghozzá a kiemelt Bródy János Emlélversennyel!

SHARE THIS