/ by /   Friss hírek, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Rendkívüli intézkedések a hazai lóversenyfogadásban

A Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft., mint a Magyar Állam 100%-os tulajdonban lévő szerencsejáték vállalat, a kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a saját üzemeltetésű fogadóhelyein, 2020. március 18. napjától kezdődően, felfüggeszti az értékesítési tevékenységet.
A partnerhálózat értékesítési helyei az üzletek nyitva tartásáról szóló kormányrendelet szerint üzemelhetnek tovább.
A fogadásszervező üzemeltetésében működő bet.lovi.hu online értékesítési csatornán – a rendelkezésre álló versenyekre – továbbra is biztosítjuk a fogadási lehetőséget.

Annak ismeretében, hogy a hazai lóversenyeket szervező Kincsem Nemzeti Kft. a mai nappal felfüggesztette a lóversenyek rendezését, így a magyar versenyek hiányában a nemzetközi együttműködés keretében történő lóversenyfogadást biztosítjuk a fogadók számára.

A nemzetközi futamokban szintén erősen szűkített fogadási ajánlat áll rendelkezésre, mivel a fogadási ajánlat zömét képező francia versenyek szintén felfüggesztésre kerültek. Ehhez kapcsolódóan a nemzetközi nyereményalapban zajló Kincsem+ és Kincsem+ TUTI játék 2020. március 17-től kezdődően átmenetileg szünetel. A régebbi nyertes szelvények beváltása ennek ellenére a megszokott módon történik.

További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

Telefonos ügyfélszolgálat (Call Center)
minden nap 7:00-19:00 óra között: 06-1-433-0549
E-mail: ugyfelszolgalat@lovifogadas.hu

Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft.

SHARE THIS