Szünetelnek a versenyek a Kincsem Parkban

Értesítjük Önöket, hogy a rendkívüli egészségügyi veszélyhelyzet és a Magyar Kormány koronavírus elleni védekezése kapcsán hozott döntés miatt a hazai lóversenyfutamok szervezője, a Kincsem Nemzeti Kft. 2020. március 17-től felfüggeszti a hazai lóversenyfutamok rendezését a Kincsem Parkban a versenyzésben résztvevő szereplők egészségének védelme érdekében. Az ügetőszezont a mai nappal leállítja, az április 5-re tervezett galopp kapunyitót későbbi időpontra halasztja.
A Kincsem Park menedzsmentje az elmúlt napokban mindent megtett annak érdekében, hogy folytatni lehessen a 2020-as szezont és ne legyen fennakadás. Azonban olyan rendkívüli helyzet állt elő, amelyre egyáltalán nincsen befolyása.
A kialakult helyzet miatt, a Kincsem Nemzeti Kft. az áprilisi bokszdíjak fizetését felfüggeszti, mind az alagi, mind a kincsem parki bérlői számára és mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb folytatódni tudjon a versenyszezon. A két telephelyen a jelenleg érvényben lévő házirend szerint a tréningezési lehetőség továbbra is biztosított.
Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a Kincsem Nemzeti Kft. az idei évre tervezett versenydíjakat és prémiumokat a későbbiekben megtartott versenyek eredménye alapján tervezi kifizetni az érintetteknek.

Kincsem Nemzeti Kft.

SHARE THIS