/ by /   Friss hírek / 0 comments

KEDDI fogadási ajánlat, több verseny, több nyerési lehetőség!

Április 28-án, kedden a bet.lovi.hu hivatalos oldalon és a Lovi Pontokon lehet fogadásokat kötni. A nemzetközi rendszerben először a svédországi UMAKER (2-es pálya) versenypálya futamaira. A 9 futamos versenynapot 12:20 és 15:05 között rendezik. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék.
Délután a norvég MOMARKEN (4-es pálya) versenytér 6 futama következik. A nemzetközi rendszerbe tartozó versenyeket 16:20 és 18:05 között indítják. Fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék.
Az esti idősávban a svédországi AXEVALLA (5-ös pálya) 4 futama és az amerikai WILL ROGERS DOWNS (6-os pálya) 5 futama következik 20:00 és 22:45 között. A nemzetközi játékban mindkét pályára TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék köthető.
A mai napon a svédországi JAGERSRO versenypálya programjának második fele, számozás szerint a 6. futamtól a 10. futamig, fogadható a nemzetközi játékban. Erre az 5 futamra 20:14 és 21:33 között kerül sor, a fogadási típusok: TÉT, HELY, BEFUTÓ TÉT, BEFUTÓ HELY és TRIO játék. A JAGERSRO pálya első 5 futamával a hazai játékrendszerbe lehet bekapcsolódni. A jackpotos versenyek 18:20 és 19:52 között lesznek. Fogadási típusok kizárólag TÉT és BEFUTÓ játék! Ezekben a versenyekben 3×30.000 Ft TÉT és 2×50.000 Ft BEFUTÓ jackpot emeli játékélményt. Figyelem, a nemzetközi játék csak tájékoztató jellegű, nem a magyar fogadást tükrözi.

A teljes mai versenyprogram a
https://lovifogadas.hu/data/napiajanlat/kulfoldi_2020_04_28.pdf oldalon érhető el.
Jó játékot és sok szerencsét kívánunk!

Jagerspro

I. A szerkesztõ véleménye:
Hároméves lovak 2140 méterre kiírt autóstartos futamával veszi kezdetét a program Malmöben. Supercute (1) március 4-én 1:17.1-ben nyert fordulóstartos versenyt ugyanezen a pályán, majd másfél héttel késõbb a göteborgi Abyban végzett a második helyen immáron autóstarttal 1:16.2-ben. Emirate (5) versenyrõl versenyre jön elõre, amit jól tükröz, hogy egy héttel ezelõtt 1:17.0-ban gyõzött ugyanezen a pályán és távon egy fordulóstartos futamban. Clandestine (7) április közepén csalódást okozott, de a kvalifikációban látottak alapján mindenképpen számolni kell vele. Philomenia (3) stabilan ügeti a tizenhét körüli idõket, így a kombinációs játékokból kihagyhatatlannak tûnik. Go Peppergirl (6) eredményes szereplése nem jelentene egetrengetõ meglepetést, s ugyanígy vélekedünk az április 21-én hibázó Phantasy Tile (2) kapcsán is.

II. A szerkesztõ véleménye:
Fordulóstartos futammal folytatódik az esti program Jägersroban. A 2140 méterre kiírt versenyben tizenketten mérik össze tudásukat. Vogue Face (5) és Some Might Say (7) 1’17 töredéket ügettetek az elsõ hivatalos versenyükben, ami alapján ebben a mezõnyben a gyõzelemért küzdhetnek. Petra H. (11) a dániai kvalifikációt követõen Kalmarban a diszkvalifikáció sorsára jutott, mégis azt gondoljuk, hogy veszélyes lehet a favorizált párosra. Pure Islet (2) december óta nem lépett pályára, de az 1:18.4-es egyéni rekordján elbírálva komoly figyelmet érdemel. Del Piero C.H. (1) és Superiore (9) debütálnak, könnyen elképzelhetõ azonban, hogy már elsõre fizetnek rájuk.

III. A szerkesztõ véleménye:
Hároméves ügetõk fordulóstartos versenye, a mezõny tizenkét indulót számlál. Global Born To Run (4) 1:16.9-es km átlagot ügetett április közepén, másodjára pedig további javulást várunk tõle. Trollhunter (8) az elsõ hivatalos versenyében áll starthoz, mégis az esélyesek közé sorolják a mérvadó svéd holnapok. Bahama Passion (12) március végén hibával futott Kevin Oscarssonnal a sulkyjában, ennek ellenére is számolni kell a Googoo Gaagaa ivadékkal. Stenson (2) és Global Be Happy (11) bíztatóan mozogtak az idei elsõ fellépésük alkalmával, ezúttal pedig fõszereplõk is lehetnek. Hulken Sisu (7) jó idõvel kvalifikált, fizethetnek rá.

IV. A szerkesztõ véleménye:
Ötéves és idõsebb lovak mérik össze a tudásukat a versenynap negyedik futamában 2140 méteren. Roofie (3) április közepén 1:15.9-et ügetett 3160 méterre mellyel a negyedik helyen végzett, tegyük azonban hozzá, hogy nem volt teljesen zavartalan a versenye, s szemmel láthatólag maradt még tartalék a „tankjában”. Island Life (4) legutóbb a valós tudása alatt teljesített, amit az április 4-én elért 1:11.6-os ideje is jól szemléltet. O’Sunday-t (7) utoljára január 20-án láttuk Vincennes-be, de ha ott folytatja, ahol a téli hónapokban abbahagyta, kedden is fizethetnek rá. Julia Pellini (2) a kihagyását követõ második fellépésén nagy javulást mutatott, így azt tanácsoljuk a játékosoknak, hogy most is számoljanak vele.

V. A szerkesztõ véleménye:
Négyéves és idõsebb lovak versenye 1640 méteren. Az autóstartos futam mezõnye tizenkét indulót számlál. To The Moon Face (7) ötször lépett pályára az idei évben, s két alkalommal gyõzni tudott. Esélyeit növeli, hogy mindkét említett sikere során Isabella Bergh volt a partnere. Cash Bore (3) jó formának örvend, és a rövidtáv is ideális számára. Gelatiamo (11) nem túl megbízható, ráadásul a második sorból kell majd indulnia, mégis az esélyesek közé sorolják a svédek. Dee Jay Dream (5) és Ortega Bob (4) stabilan teljesítenek, így most sem lehet figyelmen kívül hagyni õket.

SHARE THIS