/ by /   Friss hírek / 0 comments

Svéd csütörtök magyar indulóval

A tavasz folyamán egyre több skandináv és ezen belül is svéd ügetőversenyt kínáltunk a fogadási ajánlatban. A francia futamok visszatérésével sem szakad meg a svéd vonal, a tervek szerint állandó idősávban jönnek majd a színvonalas futamok, melyre a bet.lovi.hu hivatalos fogadási csatornán lehet játszani.
A mai svéd csütörtök (Aby – Göteborg) 19:30-kor kezdődik a hazai fogadási rendszerben, mind a hét esti futamban 50.000 – 50.000 forint jackpot teszi még érdekesebbé a játékot.
A napnak hazai aktualitása is lesz, hiszen az első futamban indul a Prolongo istálló importja, a Kincsem Parkban is jól ismert Promo Kemp (12). A hatéves Muscle Hill apaságú ügető igen előkelő társaságba került, a versenyben a trénerével Christoffer Erikssonnal fog indulni. Az 1640 méteres 91.800 svéd koronával díjazott Junisprintern futamban Guillaume Boko (9) lehet a legnagyobb kedvenc, utolsó formái alapján. A magyar ló ellen szól, hogy február óta nem futott, míg a svédek végig versenyezték a tavaszt, így trénere is a következő versenyében ami a tervek szerint két hét múlva lesz vár többet.
Jó játékot és magas nyereményeket kívánunk mindenkinek!

SHARE THIS