/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Vélemények a Dr. Vecseklőy József Emlékversenyről és a Butterfly Díjról

Vicen Pál

Valentino idén háromszor futott és mindannyiszor győzött, minden futására javulást mutatott. Az utolsó futása volt a felhozó versenye a nagydíjra. Reméljük, hogy gyorsasága előnyére válik, jó szereplést várunk tőle.

Márton Lajos

Übü király és Time To Say Goodbye is erre a versenyre készült, mindketten kedvelik a hasonló típusú összecsapásokat. Zárómunkájukkal elégedett vagyok, eredményes futást várok tőlük.

Kolozsi László

Újrázz! a szokásos módon készült, hosszú kihúzott munkákkal, amiket teljes mértékben jól fogadott, szívesen dolgozott. Az erős mezőny ellenére döntős futását várom.

Goran Zolnaji

Villám Ville az utóbbi időben jól dolgozott, habár az utolsó versenye nem alakult szerencsésen. Ettől függetlenül jó kedvű és munkában is jól teljesít. Pénzes futását várom.

Angyal Andor

Zsenerőz és Uránia RG szinte mindig együtt dolgozik, mind a lassú, mind pedig a gyors munkákban. A tréningjüket illetően mindent a megszokott módon csináltunk, nem változtattunk semmin. Úgy érzem, jó formában vannak, mindkettőjüktől jó futást várok.

Hajnal Tibor

Vital RG eredményei önmagukért beszélnek, remek formában van, a döntőbe várom. Zapato lábában idén csak egy Próbafutam van, ezt a futását egy felhozó versenynek tekintem. Ez alapján fogunk dönteni a későbbi versenyeit illetően.

Veljko Mazsity

Timoteo zárómunkájában jól mozgott a szokásos metódus alapján készült. Pályafutása során kevés alkalommal talált legyőzőre, jó futást várok tőle, ha nem lesz túl kemény a versenypálya futófelülete.

Balogh Bernadett

Balogh Roland által készített Turaco Jet jól mozgott néhány hete a Próbafutamban, ezt felhozó versenyként szánjuk neki. Tudása alapján eredményes futást várunk tőle.

Juhász Balázs

Rocky HR a megszokott módon készült erre a versenyre is, hiszen nála a kondíció megtartása a fő szempont a felkészülés alatt. Eredményes szereplését várom.

Papp István

Ugolino Ans számára ez a mezőny kicsit erősnek tűnik, de bízom abban, hogy küzdelembe érhet. Unique Vil tartja jó formáját, jó kedvű, tőle feltétlenül egy jobb helyezést várok.

Vezér Emese és Csordás Emil

King’s Call múlt szombaton is futott, a héten átmozgató lassúzást végzett, javulást várok tőle. Grand Illusion bemutatkozása nem sikerült jól, hibázott a fordulóstartnál. Hosszú kondíciómunkákkal készült, autóstarttal jó szereplést várunk tőle.

Vicen Pál

Uptown Boy M Idei harmadik startjára készül, régi-új hajtójával eredményes futásában bízunk, azonban a közeljövőben ennél kedvezőbb beállítása is lesz majd.

Branislav Mukity

Zanebono jól dolgozik munkában, a kedve is jó. Az utolsó versenye alapján a formájára sem lehet panasz, számára a legutóbbi egy erős mezőny volt. Ebben a versenyben pénzes helyezésben bízom.

Írta: Lukácsi Antónia

SHARE THIS