/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Péntek esti száguldás – agárversenyek a Kincsem Parkban

Ismét eltelt két hét, így újabb agár versenynappal jelentkezik a Kincsem Park, péntek este hat izgalmas futamban, a Nyári Nagydíjakban csapnak össze a szélsebes négylábúak.

Az első verseny a Nyári Nagydíj Sprint S2, 280 méteren öten állnak starthoz. Edzésformái alapján Black and White lehet a befutó, mellette az újonc Honey és Marshall lehetnek főszereplők. Joy ebben a mezőnyben egy helyezést már megszerezhet, Muci legutóbb nem ért küzdelembe, most közelebb végezhet.
A második futam a szintén 280 méter hosszú Nyári Nagydíj Sprint S1, hat résztvevővel a startnál. Soul két hete szép győzelmet aratott, akár rá is duplázhat. Jet Mac és Voice most debütál ezen a pályán, akár elsőre a frontban köthetnek ki, de Coming Soon és Pennys Diva is odaérhet a dobogóra. Futó Sky javulhat annyit, hogy előrébb végezzen, mint legutóbb.
A harmadik összecsapás az ugyancsak 280 méteres Nyári Nagydíj Sprint Open, öt versenyzővel a pályán. Amy szép sikerrel tért legutóbb vissza, amire most ráduplázhat, ahogyan Miss Danger is legutóbbi győzelmére. Delon kitűnő időket futott a tréningeken, dobogós lehet. Magic két remek futás után áll starthoz, most visszavághat legutóbbi legyőzőjének. Steve egy Kincsem parki edzésen van túl, ha tud valamennyit javítani, az élmezőnyben végezhet.
A negyedik futamban, a Nyári Nagydíj A1-ben öten mérik össze gyorsaságukat 480 méteren. Sight két bronzérem után ezt a versenyt akár meg is nyerheti. Vienna jó időt futott az edzésen, eredményes futása nem lenne meglepetés, akárcsak Chrome-nak. Jessy és Futó Power ezúttal hosszabb távon próbálkoznak, akár a dobogós helyekért küzdhetnek.
Az ötödik verseny a szintén 480 méter hosszú Nyári Nagydíj A1/A2, öt résztvevővel a startnál. Ashley és Black Fantasy ismét megmérkőzhet egymással, ezúttal is a fontban köthetnek ki. Steed, Keny és Boxer pedig szintén dobogós esélyt képviselnek.
Az utolsó futamban, a Nyári Nagydíj Open-ben is 480 méteren mérik össze gyorsaságukat hatan. Lexa és Champ legutóbb is egymással csatáztak, ezt most ismét megtehetik, a győzelemért küzdhetnek. Johnny debütálása jól sikerült, hosszabb távon is eredményes lehet. Don Juan egy jobb formával ismét főszereplő lehet, de Hellboy és Raven is odaérthetnek a dobogóra.

A futamok 20:30-kor kezdődnek, szeretettel várunk mindenkit!

 

 

SHARE THIS