/ by /   A nap híre, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Jó a fogadtatása a kézi Kincsem+ játéknak a lottózókban!

Múlt hét csütörtöktől a Szerencsejáték Zrt. hálózatában már nemcsak az okos gépi játékot, azaz a Kincsem+ TUTI-t, hanem a Kincsem+ kézi változatát is lehet játszani, így a fogadóknak lehetősége nyílt arra, hogy  az első öt lovat maguk válasszák ki. A tapasztalatokról és a játékról Gyetvai Anettet, a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. értékesítést támogató menedzserét kérdeztük.
Elindult a kézi Kincsem+ játék a lottózókban, mik voltak a tapasztalatok az első napokban, hogyan fogadták a játékosok?
– A bevezetést hosszú előkészítő munka előzte meg a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. részéről. Október 15-én, csütörtökön indult a Kincsem+ kézi változata a lottózókban. Csendes indulást terveztünk, leginkább azok a fogadók és sportfogadók próbálták ki a Kincsem+ TUTI, a gépi játék mellett a szelvényes játékot, akik eleve várták ezt a formát. Emellett persze szájhagyomány útján sokakhoz eljutott a hír, hogy a fogadók már maguk is ki tudják választani a megjátszani kívánt lovakat, sőt, a különböző kombinációkat, különböző alaptéteket a segédszelvényen. Ez a lehetőség sokak számára egészen új típusú fogadási élményt nyújt, így egyre nagyobb érdeklődésre számíthatunk mindenkitől és elsősorban a sportfogadóktól. A lottózókban jók a tapasztalatok, nyitottak a játékosok az új lehetőségre.
A játék azok számára nyújt igazi újdonságot, akik nem feltétlenül Lovi fogadók, de nyitottak az új dolgokra és a sportfogadásra. Valljuk be, az ő számuk jóval nagyobb, mint a rendszer lóversenyjátékosaié, őket kell megszólítanunk a Kincsem+ kézi változatával.  Ez egy hatalmas réteg, akik szeretnek esélyeket elemezni, latolgatni, ők, ha megismerik a terméket, nagyon fognak örülni annak, hogy saját maguk találják ki a jónak vélt sorrendet, ők választhatják ki, hogy melyik lovakat szeretnék látni a remélhetőleg nyertes szelvényen. A segédszelvény abban is segít, hogy kisebb alaptéttel több lovat lehet játszani számtalan szisztémával. A  fogadó dönti el, hogy a statisztika, a származás, a szimpatikus idomár, hajtó vagy lovas alapján játszik. De lehet akár kabalaszámokkal részt venni a játékban, érdemes figyelni a ló megjelenését vagy a nevét is. Kinek mi a szimpatikus taktika.
Az ünnepi versenyhétvégén a Kincsem Parkban volt alkalmam beszélgetni a törzsfogadóinkkal, akik kipróbálták már a kézi játékot a lottózóban. Az élménybeszámolók alapján alapvetően jók a tapasztalatok, örömmel fogadták az indulást. A rutinos lóversenyfogadók persze pontosan értik, hogy miként kell kitölteni a fogadószelvényt, hol tudnak információt gyűjteni a lovakról, a futamról. Ami még nekik könnyebbség, hogy a segédszelvény struktúrájában nagyon hasonlít a mi saját fogadási segédszelvényünkre. A lóversenyfogadók így még többször látogatják a hozzájuk közeli lottózókat, hiszen a játék közel 4.500 helyen érhető el a hét bármely napján.

A Kincsem+ kézi változatának bevezetése után már itt is van egy  akció, amit a Szerencsejáték Zrt. indított ezen a héten hétfőn. Mit lehet róla tudni?
– A csendes indulást követően a héten kezdődött egy nagyobb kampány, amire egy fogadói akció is épül, ez két hétig, november 1-ig tart. Az akció lényege, hogy minimum 1200 forint értékben kell játszani egy szelvényen Kincsem+ játékot. Az akció időtartama alatt a vásárolt tikett a szelvényszám alapján automatikusan részt vesz a meghirdetett sorsolásokon. Ez nagyon fontos és nagy könnyebbség a fogadóknak, nem kell regisztrálni, elég megőrizni a szelvényt.
Mindkét hetet követően lesz sorsolás, október 26-án és november 2-án. Alkalmanként 1x 1.000.000 forint és 10 x 50.000 forint pénznyereményt lehet nyerni. A második hét után lesz egy ráadás sorsolás is, szintén november 2-án, ekkor 1 x 3.000.000 forint pénznyeremény talál gazdára. Az igazán szerencsések egy szelvénnyel akár többször is nyerhetnek, amennyiben az adott Kincsem+ futamban is sikerrel járnak és a kijelölt sorsoláson is melléjük szegődik Fortuna.

A sportfogadók Bibliájában, a SzerencseMix újságban milyen plusz információk segítik a Kincsem+  játékkal most ismerkedőket?
– A lottózókban az értékesítő kollégák tudnak elsősorban segítséget nyújtani, a terminál képes arra, hogy alapinformációkkal ellátott fogadási ajánlatot nyomtasson a fogadóknak. Bővült a megjelenésünk a SzerencseMix újságban, többek között a lovak utolsó három futásának eredményeivel, statisztikai adatokkal és tippekkel is. A fogadóknak sokkal könnyebb így kiválasztani a számukra tetsző lovakat. Annak ellenére, hogy a SzerencseMix újság csak hetente kétszer, kedden és pénteken jelenik meg, az tapasztalatom, hogy az érdeklődők szívesen forgatják az újságot a hiteles információkért. A „zöld újság” mellett egyre nagyobb körben és bátran használják a fogadók az okostelefonjaikat is, hogy a napi fogadási ajánlatot elérjék a lovifogadas.hu oldalon a Kincsem+ fogadási ajánlatánál.
A saját felületeinken is bővített verziót fognak majd látni az odalátogatók. Ha valaki rendszeresen figyeli ezt az egy termékünket, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy érdeklődni fog a többi futam és játék után is. Innen már csak egyetlen lépésre van az egész napi program és fogadási lehetőség a bet.lovi.hu oldalon.

A gépi TUTI játékkal rendszeresek a sok milliós nyeremények, sőt a 104 millió forintot is ezzel nyerték. Volt már nagy nyeremény a kézi játékkal?
– Pár nap telt el, de igen, már van nagy nyeremény a kézi Kincsem+ játékkal. Rögtön az első napon, múlt hét csütörtökön, egy szerencsés fogadó helyes sorrendben játszotta meg az öt befutó lovat, így ő 1 millió forinttal lett gazdagabb aznap. Bízom benne, hogy egyre több fogadót tudunk megkérdezni, amikor jelentkezik a nagy nyereményért, sikerének történetéről.

SHARE THIS