/ by /   A nap híre, Hazai ügető hírek / 0 comments

Évnyitó Díj – zárt kapuval

Január 31-én vasárnap 14:15-kor hivatalosan is kezdetét veszi a 2021-es magyar  lóversenyszezon. A hagyományos Megnyitó Versenyben heten fognak starthoz állni, többek között azaz Adamo Fling (2) Csordás Emillel, aki tavaly négy versenyt és 1,9 millió forintot nyert.  A favoriton kívül, Lejla S.P. (1) és Lingot AT (3) képvisel remek esélyt. A futamot 100.000 jackpot, a magyar futamokat összesen 400.000 forint jackpot teszi teljessé.
A Kincsem parki program másik jelentős futama a 17:35-kor induló Évnyitó Díj lesz hat lóval. Uránia RG (1) Angyal Andorral és Zapato (2) Lakatos Csabával a győzelemért küzdhet, de Újrázz! (3) és Alexander U.R. (5) is győzelmi eséllyel indul.
A versenynap időrendje szorosan illeszkedik az ünnepi párizsi futamokhoz, így jelentős idő áll a fogadók rendelkezésére a vincennesi esélyek elemzésére és játékára a fogadóirodákban és a bet.lovi.hu-n. Érdemes lesz a Kincsem+ futamra játszani,  900 millió forint lesz a jackpot a világ legnagyobb ügetőversenyében, a Prix d’Amerique-ben.

Szöveg: Krebs András
Fotó: Maróti Edit

SHARE THIS