/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Hazai pályán és külföldön is – Bokori Tamás

Bokori Tamás idomítottjai külföldön is rendszeresen szerepelnek, legyen szó versenyről vagy árverésről, ennek kapcsán kérdeztük.

Vasárnap Fleeting Vision Kölnben kezdte meg az idei szezonját. Hogyan értékeled a futását?

A kölni verseny kicsit erős volt számára, a nyerő telivér a német 1000 Guineasra (a mi Hazafi Díjunk megfelelője) van nevezve. Ennek ellenére Fleeting nem volt messze tőle, felhozófutásnak szántuk számára. A zsoké jó lóként jellemezte, mindössze egy futást hiányzott belőle, hogy top formában legyen. A terveink szerint május 29-én Drezdában fog majd indulni.

Idén ő volt az első startolód. A Kincsem Parkban is látunk majd tőled indulókat? Milyen terveitek vannak a szezon további részére?

Igen, természetesen szerepel a terveink között, hogy hazai pályán is starthoz állunk. Szeretnénk Fleeting Visionnel eljutni Franciaországba, ha igazolja a távbírását akkor a Magyar Kancadíj is a terveink között szerepel.

Mely külföldi versenypályákat preferáljátok?

Mindenképpen olyan pályára megyünk, ahol van gyeppályás verseny. A kölni pálya nagyon tetszett, a környezet is gyönyörű. Személy szerint én jobban szeretem, ha a befutóegyenes rövidebb. Mivel a Kincsem Park pályáján jobb kézre versenyeznek a telivérek szeretnénk kipróbálni egy balkezes pályát is.

 

SHARE THIS